Volt like, nincs like

Szoboszlai hiába titkolta a nagy hírt: ezzel bukott le

LL

Létrehozva: 2024.08.28.

Visszavonta, de akkor már késő volt: a szemfüles rajongók azonnal vették a lapot. Szoboszlai Dominik óvatlan húzással árult el egy sztárigazolást.

Noha a Liverpool cikkünk elkészültekor hivatalosan még nem jelentette be, gyakorlatilag eldőlt: az angol sztárklub szerződteti Federico Chiesát. A Juventus annyira szabadulni akart olasz Európa-bajnok szélsőjétől annak túl magas fizetése miatt, hogy ezen a szinten "bagóért", Fabrizio Romano értesülése szerint mindössze 13 millió euróért (5,1 milliárd forint) elengedte eddigi tán legnagyobb sztárját. Szoboszlai Dominik csapata a Barcelona, az Internazionale, az AC Milan és az AS Roma elől happolta el a leértékelt támadót, akinek az érkezését éppen a magyar középpályás árulta el óvatlanul, idő előtt.

Szoboszlai Dominik túl korán lájkolta az új csapattárs(?) képét
Szoboszlai Dominik túl korán lájkolta az új csapattárs (?) képét          Fotó: AFP

A közösségi médiában többen kiszúrták, hogy Szoboszlai lájkolta a 2021-es Eb egyik legjobbjának egyik Instagram-posztját. Azt, amikor a 2022-es térdsérülése óta még régi önmagát kereső Chiesa idén májusban, az Atalanta elleni döntő után a Juventus történetének 15. Coppa Italia-sikerét ünnepelte. 

Szoboszlai Dominik árulkodóan lájkolt

Aztán később, miután rá hivatkozva terjedt el a hír ("Szoboszlai már tud valamit...") a magyar középpályás visszavonta a lájkját, de ekkor már késő volt: mindenki biztosra vehette, hogy Federico Chiesa Liverpool-játékos lesz.

"Haha, Szoboszlai látta a bejegyzésem és kivette a lájkját" – kommentálta az X-en (korábban: Twitter) a szemfüles Liverpool-rajongó.

Az alábbi Chiesa-videót a YouTube-on nézheted meg Szoboszlai új csapattársáról:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek