Klasszis

Szoboszlai lövése lenyűgözte a világsztárt, nem akármit hajtott végre - videó

LM

Létrehozva: 2024.08.25.

A Liverpool játékosai láthatóan nagyszerű hangulatban kezdték el az idei szezont. Legutóbb Szoboszlai Dominik és Luis Díaz egy fogadásban vettek részt, amiből a magyar középpályás jött ki győztesen.

A Liverpool eredményes felkészülési szezont tudhat maga mögött, és az angol labdarúgó-bajnokságot is győzelemmel kezdte. A csapatösszhang láthatóan remek, Arne Slot vezetőedző sokszor a csapattal együtt étkezik, amire korábban nem volt példa, az edzőközpontban pedig új kávézó épült. Szoboszlai Dominik szintén nagyon jól érzi magát, ezt mutatja egy nemrég megosztott videó.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nem akármilyen kihívásban győzte le Luis Díazt Fotó: AFP

A felvételek tanúsága szerint ugyanis az angol sztárcsapat egyik stábtagja előbb fogadást kötött Luis Díázzal, hogy be tudja-e tekerni a labdát a tizenhatosra lerakott kapuba az alapvonal mögül, a kolumbiai világklasszisnak ez nem sikerült, így bukta a pénzt. Következett Szoboszlai, aki viszont nem hibázott, és káprázatos gólt lőtt, szúrta ki az Origo. Lövése után Díaz egyből katartikus állapotba került , a stábtagtól pedig 10 eurót (4000 forint) sikerült nyernie, mivel megcsinálta a kihívást.

A Liverpool augusztus 25-én, vasárnap a Brentfordot fogadja (17:30, Spíler1) a Premier League második fordulójában. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek