Olimpia

Olimpiai bajnok lett, aranyat akar a Bayern München világsztár focistája

(s)

Létrehozva: 2024.08.15.

Thomas Müller olimpiai bajnoknak tartja magát, miután a párizsi olimpián a német Christian Kukuk az egyéni díjugrató lovas-számban a versenyistállójukban tenyésztett lóval nyert.

A Bayern München világbajnok futballistája, Thomas Müller jól okoskodik, hiszen Christian Kukuk egy Checker nevű lovon ért el szenzációs eredményt. 

Equestrian - Olympic Games Paris 2024: Day 11
Kukuk és Checker Fotó: Stefan Matzke - sampics

Tudni kell, a derék négylábú részben Müller tulajdona. A híres labdarúgó Instagram-oldalán jelezte, hogy nem hivatalosan olimpiai aranyéremmel egészítette ki elismeréseit, tudniillik a honfitársa, Kukuk megnyerte a 2024-es párizsi olimpia egyéni díjugrató lovasversenyt Checker nyergében. Ez a paripa részben Müller tulajdona, felerészt pedig Madelein Winter-Schuleze-é. A futballista videót töltött fel a közösségi hálózatra, és ebben az összeállításban a 2014-es labdarúgó világbajnokságon szerzett aranyérmét viseli, míg a bal vállán egy kis plüss játékló látható.
 

Aranyérem - olimpiai győztesek vagyunk. Le a kalappal Christian előtt azért, amit Checkerrel az elmúlt másfél évben tett. Ez a párizsi siker lélegzetelállító.

- Köszönet Thomasnak, hiszen ő és a felesége, a szintén díjugrató versenyző Lisa is sokat tett Checker formájának javításáért – fogalmazott Kukuk a DW-nek.

Müller júliusban visszavonult a válogatottól, miután az idei Eb-n Németország öt meccséből kettőn szerepelt. Harminchárom csapattrófeát nyert futballpályafutása során a Bayern Münchennel és a Nationalelffel, 2010 óta 131 válogatott mérkőzésen 45 gólt szerzett. Gyűjteményében található 12 Bundesliga-cím és két BL-korona.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek