Aggodalom

Újra megtörtént, összeesett az edzésen a válogatott focista

LM

Létrehozva: 2024.08.24.

Egyre lejjebb csúszik a pályafutásában az Almería támadója, Ibrahima Koné. A mali válogatott csatár a tavalyi szezonban végig sérüléssel bajlódott, az idei felkészülési szezonban pedig kétszer is összeesett edzés közben.

Ibrahima Koné a 2022/23-as szezonban hét gólig jutott a francia élvonalban, ezután döntött úgy a spanyol elsőosztályú Almería, hogy 7,5 millió euróért (3 milliárd forint) szerződteti. Tavaly mindössze kilenc bajnokin játszott, miután az idény nagy részében súlyos sérülés gyötörte. A mostani felkészülési szezonban a nagy sérülés már a múlté, de az egészségügyi állapota továbbra sincsen rendben.

Ibrahima Koné
Ibrahima Koné (jobbra) kétszer is összeesett ezen a nyáron az edzések alatt Fotó: AFP

A mali válogatottban 19 találkozó alatt 13 találatot szerző gólvágó a hét elején történő edzésen összeesett, szemlézte a Marca cikkét az Origo. Ez azonban nem először fordul vele elő, a nyár folyamán már egy korábbi alkalommal is összeesett. Néhány héttel ezelőtt a marbellai edzőtáborban járt hasonlóan a futballista, de akkor az orvosi vizsgálatok nem állapítottak meg gondot nála, így a stáb engedélyezte, hogy a folytatásban is a többiekkel együtt edzhessen. Ezúttal azonban a tréning során összeesett játékost azonnal kórházba szállították.

Az első összeesés utáni indok szerint az Almeríát sújtó nagy hőség miatt ájult el a támadó. Most azonban a válogatott focista szervezetén további vizsgálatokat végeznek, és az Almería mindaddig nem nyilatkozik hivatalosan, amíg nem tisztázódik a helyzet, és nincsen orvosi jelentés az ügyben.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek