Vogel Soma

Mindenki őt irigyli most, fotókon Vogel Soma álomszép modell szerelme

SK

Létrehozva: 2024.08.09.

Katarina és a magyar vízilabda-válogatott kapusa évek óta egy párt alkot. Kiderült, hogy Vogel Soma szerelme, a szépséges modell hol szurkolt szerelmének.

Vogel Soma egy csapásra Magyarország kedvence lett Párizsban a 2024-es olimpián. A Ferencváros és a magyar vízilabda-válogatott kapusa évek óta a világ egyik legjobbja. BL-győzztes, Európa-bajnok, tavaly pedig négy ötméterest is hárított a görögök ellen megnyert világbajnoki döntőben. Ezt a teljesítményt múlta most felül az olimpián.

VOGEL Soma
Vogel Soma, az ellenfelek réme Fotó: Kovács Tamás

Vogel az olaszok elleni negyeddöntő rendes játékidejében kettő, a szétlövésben három olasz ötméterest védett. Összesen ötöt, mindössze egy ellenfele tudta bevenni a kapuját.

 

Itt szurkolt Vogel Soma szerelme

Sokan tudják már, Soma szíve évek óta foglalt. Szerelme, Katarina Stankovic számos alkalommal mutatkozott már nyilvános rendezvényeken a pólóssal. Idén januárban a sportgálára is együtt érkeztek az Operaházba.

Vogel Soma és szerelme, Katja Fotó: MSUSZ\ZSIGMOND LASZLO

Az álomszép Katja Instagram-oldala szerint szabadúszó modell. 24 órán át elérhető történetében az is látható, hogy a szerdai mérkőzést a válogatott játékosok barátnőivel, feleségeivel együtt szurkolták végig egy kivetítő előtt.

A férfi pólósok pénteken 19.30-tól játszanak a horvátok ellen az olimpiai elődöntőben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek