Csalás

Nem fizetett Ronaldo jó barátja, börtön fenyegeti

LM

Létrehozva: 2024.09.11.

Óriási ígéretnek indult, ám a sérülések tönkretették a középpályás karrierjét. Anderson a visszavonulása óta sem találja a helyét, ráadásul könnyen börtönbe kerülhet, miután a brazil rendőrség letartóztatta.

Anderson óriási tehetségnek számított, a 2006/7-es szezonban már 17 évesen remekelt a Portóban, a Manchester United 2007 nyarán 31 millió eurót (12 milliárd forint) sem sajnált érte. A brazil középpályás képességei ugyan valóban kiemelkedőek voltak, ám a rengeteg sérülése és a munkamorálja miatt soha nem tudta kihozni a benne rejlő potenciált.

Anderson
Anderson (középen) komoly bajba sodorta magát Fotó: AFP

2008-ban azért összejött neki a Bajnokok Ligája-trófea, az angol labdarúgó-bajnokságot négyszer nyerte meg. Akkoriban nagyon jó kapcsolatot ápolt Cristiano Ronaldóval a Manchester Unitednél, Ronaldo anno a riporteri képességeit is Andersonon keresztül mutatta be.

A középpályás próbálkozott Olaszországban, Brazíliában és Törökországban is, de mindenhol adós maradt a jó játékkal, végül 2019-ben, mindössze 31 évesen vonult vissza a profi futballtól. Az élete továbbra sincs rendben olyannyira, hogy múlt héten a brazil rendőrség letartóztatta.

Anderson nem fizetett

A jelenleg 36 éves férfi hosszú ideje nem fizet gyerektartást, már 45 ezer fonttal (21 millió forint) tartozik, szúrta ki az Origo. Amennyiben nem rendezi a tartozásait, abban az esetben börtönbe fog kerülni. Andersonnak Porto Alegre városának börtönébe kell leülnie a büntetését, hacsak nem fizeti ki 45 000 fontot, amellyel tartozik a két gyerek után.

A középpályásnak nem ez az első összetűzése a bírósággal. Évekkel ezelőtt kriptocsalással is vádolták, de feljelentést akkor nem tettek ellene.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek