Szoboszlai

Butaságot tett, Szoboszlai Dominik miatt áll a bál Angliában

SK

Létrehozva: 2024.09.15.

A magyar focista a rosszul zárta a Liverpool szombati bajnokiját. Szoboszlai Dominik csak a bírónak köszönheti, hogy pályán maradhatott, de a drukkerek fel vannak háborodva.

Nem hozott szerencsét a szombati nap Szoboszlai Dominik és a Liverpool számára az angol focibajnokságban. A gárda az első három meccsét kapott gól nélkül, 7-0-s gólkülönbséggel húzta be a bajnokságban, úgy tűnt, az új menedzser, Arne Slot kiváló helyettese lehet a májusban távozott Jürgen Kloppnak. A Notthingham Forest sem kellett volna, hogy gondot okozzon hazai pályán, ehhez képest a vendégek 1-0-ra győztek. A Forest 55 év után tudott diadalmaskodni a Pool otthonában. Szoboszlai Dominik végig a pályán volt, de ezt a játékvezetőnek is köszönheti.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik végig a pályán lehetett Fotó: Alex Livesey - Danehouse

A magyar labdarúgó alapvetően nem játszott rosszul, a hajrában egyenlíthetett is volna, lövését azonban blokkolták a védők. A meccs végén mégis kényes helyzetbe került, a sípszó után dühében elrúgta a labdát. Mivel korábbról volt már sárga lapja könnyen megkaphatta volna a pirosat is, Michael Oliver játékvezető azonban megkegyelmezett neki, elmaradt a piros lap - írja az Origo.

 

Szoboszlai Dominik elmaradt kiállítása fáj a drukkereknek

Az eset miatt fel vannak háborodba a rivális táborok. Különösen az Arsenal hívei mérgesek, két hete ugyanis a középpályásuk, Declan Rice éppen a labda elrúgása miatt kapott második sárgát. Ő pedig ugyanolyan hasznos focista, mint Szoboszlai Dominik a Liverpoolban.

"Kettős mérce, nem akarják, hogy az Arsenal bajnok legyen" - írta az egyik szurkoló.

Mindent megtesznek azért, hogy ne lehessünk bajnokok 

- fakadt ki egy másik Arsenal-drukker, aki főleg amiatt dühös, mert Rice a városi rivális Tottenham elleni meccset kénytelen kihagyni.

Íme Szoboszlai esete videón, valamint az a jelenet, amiért Rice pirosat kapott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek