Heti Top

Cseh Laci súlyos vallomása; azonnal műteni kellett az olimpiai bajnokot

SK

Létrehozva: 2024.09.29. 11:30

Cseh Laci felszedte a kilókat, Nagy Lászlót megműtötték, összeomlás Manchesterben. Ezek voltak a Borson a legolvasottabb sport témájú cikkek a héten.

Januárban az Újpesti Dózsa egykori ünnepelt futballistája kisebb balesetet szenvedett. Nagy László éppen barátja, egykori csapattársa kocsijába ült volna be, amikor megreccsent a térde, elvesztette az egyensúlyát és elvágódott. Műtét lett a vége.

- A jobb térdemben van már protézis, most a balba is került, de nem ez a legnagyobb gondom – mondta Nagy László. - Sokkal inkább a ketyegőm miatt maceráltak az orvosok, ugyanis - ahogy mondani szokás - össze-vissza vert a szívem, hol normális volt a pulzusom, hol pedig az egekbe ugrott.

Az olimpia bajnok nem húzhatta tovább az időt, orvoshoz fordult, illetve jelentkezett a doktoránál.

- A vizsgálatok után nem maradt már hátra, minthogy „kiütötték” a szívemet – mesélte az egykori 25-szörös válogatott labdarúgó. - Ezzel a ritmust tették rendbe, de sajnos néhány hét múlva visszatért a rendellenesség. Nem volt más választásom, mint beleegyezni a katéterezésbe. Mondhatom, belenéztek a szívembe.

Nagy László kálváriájáról a teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

Nagy László
Nagy László Fotó: TumbaszHedi

Húsz évig úszott a legmagasabb szinten, 2021-ben a tokió olimpia után fejezte be pályafutását Cseh László világbajnok úszó. Öt olimpián indult el, ezeken ezüst- és bronzérmeket szerzett. Visszavonulása után Cseh Laci nem vesz részt a sportágban, s őszintén bevallja, a sportolást is hanyagolja.

A friss fotókon jól látni, hogy Laci kikerekedett, bizony felszaladtak nála is a kilók. Ennek okáról is beszélt a nagy bajnok a Mandinernek adott interjúban.

Eltűnt az igazi motivációm. Korábban azért keltem fel korán és mentem edzeni akár naponta kétszer is, hogy a világ legjobbja legyek. Ez eltűnt, de erősen hiányzik az életemből. Persze tudom jól, azért kell mozogni, sportolni, hogy egészséges legyek, jobban érezzem magam a bőrömben

– mondta az interjúban Cseh Laci, akinek két éve gyökeresen megváltozott az élete.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

20240902_106_KAR
Cseh László Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Noha nem kezdte rosszul a szezont, az ág is húzza a Manchester Cityt. Angliában Pep Guardiola csapata évek óta egyeduralkodó, 2018 óta egyedül 2020-ban nem tudták megnyerni a világ egyik legerősebb bajnokságát, a Premier League-et. Súlyos sérülések, pereskedés, távozó menedzser, ez mind mind az Arsenal és Szoboszlai Dominik együttese, a Liverpool mellett szólhat az idén a pontvadászatban.

A Manchester City összeomlásának okairól ide kattintva olvashatsz.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik és a Manchester City idén is meccselhet az aranyéremért / Fotó: AFP

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek