ÖSSZEFOGÁS

Szívfacsaró sors: csontrákkal küzd, amputálták a 19 éves focista lábát

LL

Létrehozva: 2024.09.18.

Schäfer Andrásék klubja adakozásra buzdít: segítségre van szüksége a családnak. Rák terjedése miatt kellett levágni az ifjú kapus bal lábát.

Nem csak az Union Berlint, de az egész német sporttársadalmat sokkolta Berkin Arslanogullari sorsa. Csontrák miatt térd fölött amputálták a magyar válogatott Schäfer Andrásék 19 éves futballkapusának bal lábát.

Csontrák vetett véget a karrierjének: Berkin Arslanogullari tavaly még védett az Union ificsapatában
Csontrák vetett véget a karrierjének: Berkin Arslanogullari tavaly még védett az Union ificsapatában        Fotó: Instagram/@1.fcunion

A német labdarúgó Bundesligában szereplő klub U19-es csapatából júliusban vonult vissza a török-német focista. Most az Union gyűjtést hirdetett Arslanogullari és családja megsegítésére.

Hiába vetették alá kemoterápiának, a csak az amputációval tudták megakadályozni a gyilkos kór terjedését. A kezelései és a rehabilitációja, továbbá a megváltozott állapota miatt szükségessé váló életkörülmények – leginkább egy akadálymentes otthon és a művégtag – előteremtése a család számára segítség nélkül lehetetlen. 

Sok akadályt leküzdöttem már életemben. Most ez ellen a betegség ellen küzdök minden lehetséges módon. Köszönöm mindenkinek a segítséget

– idézte a Bild Berkin Arslanogullarit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek