Hullámvölgy

Nagyon mélyről jött vissza, mindenki Szoboszlai csapattársát dicséri

LM

Létrehozva: 2024.09.22. 16:30

A Liverpool magabiztos játékkal, 3-0-ra győzte le a Bournemouthot. Darwin Núnez először volt kezdő az idei szezonban, amit góllal hálált meg. A 25 éves támadó nagyon nehéz hónapokon van túl.

A Liverpool az AC Milan után a Bournemouthnak sem adott kegyelmet és 3-0-ra legyőzte a csapatot az Anfield Roadon az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Luis Díaz két perc leforgása alatt duplázott, Darwin Núnez pedig az első félidő hajrájában egy nagyszerű tekerés után talált be. A középcsatár nagyon nehéz hónapokon van túl.

Darwin Núnez
Darwin Núnez öt hónap után lőtt újra gólt a Liverpoolban Fotó: AFP

A 25 éves csatár a tavalyi szezont elég jól kezdte, tavasszal azonban elveszítette a góllövő cipőjét és a jó formáját. Núnez egy ideig tűrte a kritikákat, májusban azonban teljesen besokallt és sokkoló lépésre szánta rá magát: minden liverpooli fotóját eltüntette az Instagram-oldaláról. A helyzet azóta némiképp rendeződött, de Núneznek a mai napig privát a fiókja.

Darwin Núnezt dicsérik Liverpoolban

A támadó a Liverpoolban a szombati bajnoki megelőzően április 4-én volt legutóbb eredményes, azóta több mint öt hónap telt el. Társai igyekszik őt támogatni, Andy Robertson külön kiemelte az uruguayi játékát.

Darwin Núneznek türelmesnek kellett lennie. Ő is ugyanolyan keményen dolgozik az edzéseken mint mi, a legjobbját szeretné nyújtani. Kivárta a lehetőségét és élt vele. Szenzációsan játszott ma

 – nyilatkozta Andy Robertson, amit a Sport365 szemlézett. A Liverpool vezetőedzője, Arne Slot idén először szavazott Núneznek bizalmat a kezdőcsapatban, és ő is nagyon elégedett volt vele.

„Szeretnénk több gólt hozzáadni a játékához, ez kell egy csatártól. Nagyon keményen dolgozott ma is. Amikor lendített, az első benyomásom az volt: miért lő onnan és miért nem vezeti még a labdát. Pár pillanattal később láttam, ahogy bevágódik a hosszúba a labda. Azt gondoltam: Oké! Lehet, hogy jobb játékos, mint én voltam a múltban” – viccelődött Arne Slot.

A Liverpool szeptember 25-én, szerdán megkezdi a szereplését a Ligakupában, az ellenfele a West Ham United lesz. A bajnokságban szeptember 28-án, szombaton lép pályára, az ellenfele a Wolverhampton lesz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek