Tragédia

Gyászol a Fradi-drukkerek kedvence, azonnal hazautazott

SK

Létrehozva: 2024.09.23. 12:20

Idén nyáron távott Oroszoroszágba Marquinhos, aki most szörnyű hírt kapott. A Fradi korábbi csillaga édesapját veszítette el.

Oroszországban kapta a szömyű hírt, elhunyt a Ferencváros korábbi brazil labdarúgójának édesapja. Marquinhos három évig erősítette a Fradi csapatát, idén nyáron igazolt a Szpartak Moszkva csapatába. A Dinamo elleni városi rangadón azonban nem léphetett pályára. Brazíliában élő édesapja ugyanis elhunyt, a gyászoló focista azonnal hazautazott - írja a Magyar Nemzet.

marquinhos Fradi
Marquinhost idén nyáron adta el a Fradi Foo: Szpartak Moszkva

A játékosok a meccsen nem feledkeztek meg a tragédia után a gyászoló focistáról. A találkozó 7. percében Ugalde egyenlített, és a focista előbb a kezével a nyolcas számot mutatta fel a közönségnek, majd a többiek a kispadhoz siettek, és közösen felmutatták Marquinhos mezét, jelezve, hogy a találatot a brazil szélsőnek, illetve elhunyt édesapjának ajánlják fel.

Jó választás volt a Fradi edzője?

A Szpartak Moszvát az a Dejan Sztankovics irányítja, aki májusban a Ferencvárost hagyta el az oroszokért. A bajnokságból eddig kilenc forduló telt el, a Szpartak egyelőre az ötödik helyen áll, hét ponttal lemaradva az éllovas Zenittől.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek