Szépség

Ronaldo szerelme tarolt, mindenki őt figyelte az ismert fesztiválon - fotók

LM

Létrehozva: 2024.09.05.

Cristiano Ronaldo szerelme nagyszerű hangulatban érkezett meg Olaszországba. Georgina Rodríguez a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon tűnt fel, ahol fekete ruhájával mindenkit ámulatba ejtett.

Georgina Rodríguez az elmúlt napokat pihenéssel töltötte és a tengeren kapcsolódott ki szerelmével, Cristiano Ronaldóval. Most azonban repülőre szállt és meg sem állt Olaszországig, egészen pontosan Velencéig, ugyanis idén is meghívót kapott Velencei Nemzetközi Filmfesztiválra. Az eseményre gyönyörű, fehér ruhában érkezett.

Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez mindenkit ámulatba ejtett Velencében Fotó: AFP

Előtte azonban szintén felhívta magára a figyelmet, Velencébe érkezése után rögtön hajóra szállt és a vízen közlekedve jutott el az eseményre. Georgina a fekete pólója alá csupán egy rövid sortot, illetve egy neccharisnyát vett fel. A helyiek beszámolója szerint az argentin szépség nagyon jókedvű volt Olaszországban, és sokat mosolygott az útja alatt.

Georgina két évvel ezelőtt már belekóstolt a filmipar világába, ugyanis életéről sorozatot készítettek. Az Én, Georgina című műsorból már két évadot forgattak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek