Csalódás

Súlyos vallomás, élete legszörnyűbb nyarán van túl a válogatott futballista

HWK

Létrehozva: 2024.09.08.

A világsztárok élete sem fenékig tejfel. Jack Grealish, a Manchester City és az angol válogatott labdarúgója elismerte, élete legszörnyűbb nyarán van túl.

Anglia ezüstérmet szerzett a nyári, németországi Európa-bajnokságon, de erről lemaradt egy addigi alapember. Jack Grealish nem kapott meghívót az akkori szövetségi kapitánytól, Gareth Southgate-től, és a szélső nem viselte jól a mellőzöttséget. Azóta Southgate távozott, szombaton pedig bemutatkozott - megbízott minőségben - az új szövetségi kapitány Lee Carsley, aki azonnal visszahívta Grealish-t. Jól tette, a Manchester City játékosa gólt szerzett, Anglia pedig 2-0-ra nyert Írország vendégekét a labdarúgó Nemzetek Ligája nyitófordulójában.

Jack Grealish
Jack Grealish visszatért az angol válogatottba Fotó: AFP

Grealish a meccs után nem kertelt, elárulta, élete legrosszabb nyarán van túl, hiszen nem játszhatott az Eb-n.

"Az írek elleni meccs rengeteget jelent. A végén odamenni a szurkolókhoz, és hallani, ahogy éneklik a nevemet, ez tényleg a teljesség érzése, a minden. Nincs jobb érzés, mint Angliáért játszani, különösen az ilyen meccseken, amikor tudod, hogy az egész nemzet nézni fogja. Őszintén szólva valószínűleg életem egyik legrosszabb nyarán vagyok túl, mert nem tudod nem látni mindazt, ami történt. Nehéz volt, de nagyobb elszántságot adott nekem, hogy visszatérjek." - vallotta be a kiváló labdarúgó.

Anglia kedden Finnország ellen folytatja a Nemzetek Ligájában, alighanem ismét Grealish-sel a kezdőcsapatban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek