Tragédia

Gyászolnak Szoboszlaiék, felfoghatatlan tragédia történt

B.

Létrehozva: 2024.09.18.

Szoboszlai Dominikék ezért viseltek fekete karszalagot az olaszok elleni találkozón, amit végül 3-1-re nyertek meg.

Tragikusan indult a Liverpool milánói Bajnokok Ligája-szereplése. Egy 51 éves angol szurkoló meghalt Olaszországban, miután elütötte egy autó, amikor megpróbált átkelni egy autópályán. A férfi a Ryanair Manchesterből induló járatával érkezett meg az Orio al Serio repülőtérre hétfőn késő este, a Liverpool kedd esti, AC Milan elleni BL-mérkőzése előtt.

Szoboszlai Dominikék ezért viseltek fekete karszalagot az olaszok elleni találkozón, amit végül 3-1-re nyertek meg Fotó: AFP

A rendőrség úgy véli, hogy a szurkoló, akinek a zsebében megtalálták a Liverpool meccsére szóló jegyet, megpróbált átkelni a forgalmas autópályán, hogy eltaláljon a szállodához. Mivel nem tudott a közeli aluljáróról, átmászott a két méter magas kerítésen, hogy átfusson az autópályán. 

Mélyen elszomorított minket szurkolónk, Philip Dooley tragikus halála a bergamói közúti balesetet követően. Philip egy életen át Liverpool-szurkoló volt, aki Olaszországba utazott, hogy ott legyen az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen

– idézi az angol klub közleményét a Metro.

Szoboszlai Dominikék ezért viseltek fekete karszalagot az olaszok elleni találkozón, amit végül 3-1-re nyertek meg – többek között a magyar válogatott focista góljának is köszönhetően.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek