Ábránd

Klopp mindenkit elszomorított; nem kapott fizetést a magyar sportoló

LM

Létrehozva: 2024.09.15.

Jürgen Klopp dortmundi gálamérkőzésen tért vissza a kispadra, Kovács Richárdnak többmilliós bónusszal tartoznak, Mick Schumacher előtt pedig felcsillant az utolsó remény. A Bors eheti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Jürgen Klopp a tavalyi szezon befejeztével hagyta ott a Liverpool kispadját, azonban máris visszatért a vezetőedzői pozícióba. Igaz, ez csupán egy gálamérkőzés elejéig történt így. Jakub Blaszczykowski és Lukasz Piszczek ünnepélyes búcsúztatása apropóján a Borussia Dortmundot irányította. Kloppak egyáltalán nem hiányzik a napi munka, Aa edzések és meccsek helyett inkább Taylor Swift-koncertre vagy éppen egy barátja paralimpiai versenyeire látogatott el. Sőt, az sem kizárt, hogy többé vissza sem tér már a kispadra. "Nem hiányzik semmi" – jelentette ki Klopp, ezzel a kijelentésével pedig sokakat elszomorított.

Klopp elkeserítette mindazokat a szurkolókat, akik a kedvenc csapatukhoz várják edzőnek
Jürgen Klopp egyelőre hallani sem akar a visszatérésről Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az első olimpiáján elinduló bokszoló, Kovács Richárd nagyszerűen szerepelt a nyáron Párizsban, és az ötödik helyet szerezte meg az ötkarikás játékokon. Teljesítménye miatt a magyar államtól megkapta a 15,7 forintos támogatását, a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (IBA) prémiuma azonban a mai napig nem érkezett meg. "A 10 ezer dollárból ( 3.6 millió Ft) eddig nem láttam semmit. Ami némileg meglepő, hiszen az IBA-vezetés szavahihető. De elakadt valahol az idei belgrádi Európa-bajnoki bronzérmemért a tőlük nekem járó 5000 dollárom (1.8 millió Ft) is" - nyilatkozta csalódottan lapunknak Kovách Richárd ökölvívó.

Mick Schumacher számára az elmúlt hetek nagyon nem sikerültek jól a Forma-1-ben. Először az Alpine üléséről csúszott le, miután egy privát teszt során riválisa, Jack Doohan gyorsabb volt nála. Ezt követően felmerült, hogy a Williamshez ugrik be Logan Sargeant helyére, a brit istálló viszont Franco Colapintót választotta. A német pilóta számára így már csupán az Audi maradt egyedüli lehetőségnek. Korábban a 2026-tól önálló csapatként induló istálló nem kért belőle, az új csapatfőnök, Mattia Binotto azonban lát benne fantáziát. "Igen, rajta van a listánkon" - ismerte el Binotto a "kis Schumiról", igaz, hozzátéve, hogy rajta kívül is akadnak még szóba jöhető autóversenyzők.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek