Munka

Kós Hubert máris visszatért, egészen megrázó, mi vár rá

LM

Létrehozva: 2024.09.02.

A jelek szerint nem sokat pihent az olimpiai aranyérmes, és máris edzésbe állt az Egyesült Államokban. Kós Hubert már a decemberi, budapesti rövidpályás úszó világbajnokságra készül.

Kós Hubert egy hónappal ezelőtt olimpiai aranyérmet szerzett 200 méteres hátúszásban. Ez volt Párizsban a magyarok első aranya. Kós 21 évesen ezzel már olimpiai, világ- és Európa-bajnoknak mondhatja magát. Motivációja továbbra is hatalmas olyannyira, hogy máris elkezdte a felkészülést a következő nagy eseményre.

Kós Hubert
Kós Hubert már a decemberi, budapesti világbajnokságra készül Fotó: Csudai Sándor

Kós a budapesti, rövidpályás úszó világbajnokságot vette célba, amit decemberben rendeznek. A friss olimpiai bajnok továbbra is amerikai csodaedzővel, Bob Bowmannel dolgozik együtt. Felkészülése rendhagyó módon indult.

„Még nem azok a pusztító adagok vannak műsoron, lásd Bob Bowman mellékelt napi programját, amelyben helyet kapott az ún. "social kicks", ami afféle társalgási lábazást jelent. "Úszunk deszkával és közben beszélgetni kell a többiekkel..." – adott bővebb leírást Hubi az austini csapatépítés egyik fura eszközéről…” – írta a Magyar Úszószövetség a Facebook-oldalán.

Plusz látható a napi üzenet: Ha mindenki együtt megy előre, a siker jön magától.

A budapesti rövidpályás úszó világbajnokságot december 10. és 15. között rendezik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek