Maradona

Maradona a síron túlról is hódít, rengetegen vásárolják az italát

(s)

Létrehozva: 2024.09.13.

Főként Nápolyban óriási az érdeklődés a Maradona Tequila itóka iránt, tudniillik egykor a délolasz város futballhőse volt a néhai argentin labdarúgó-zseni.

Lassan négy éve, hogy már nincs köztünk Diego Maradona világbajnok argentin labdarúgó. A 80-as, 90-es évek egyik legjobbja ugyanakkor a mai napig központi eleme a sportágnak, melynek popkultúrális hősévé vált. Argentínában és Nápolyban istenként tisztelik, az olasz városban még a stadiont is róla nevezték el. Ügyes marketingesek most továbbgondolták a kultuszt, egy tequilát dobtak a piacra az argentin zseni nevével.

Sport News - May 30, 2023
Diego Maradona 2020 novemberében, 60 évesen hunyt el Fotó: Northfoto

 

A mexikói Guanajuatóban állítják elő azt a égetettszesz-féleséget, melyet agávéból nyernek ki. A jóféle márkás italt hagyományos 7 és féldecis karcsú üvegben, továbbá az egykori dél-amerikai futballsztár szintén üvegből készült labdarúgó-cipőjében is árulják. Arról nincs hír, hogy Maradona maga is kedvelte, fogyasztotta volna a tequilát, annál inkább a kokaint... A nápolyi futballfanatikusok az exkluzív megjelenésű és tequila-töltetű cipőket viszik, mint a cukrot. A Maradona Tequila Blanco alkalmasint olyan híres lesz, mint a névadója volt a labdarúgó-pályán, véli a tribuna.com.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek