DÖNTÉS

Lewis Hamilton nem kertelt, Messiről és Ronaldóról beszélt

(s)

Létrehozva: 2024.09.28. 09:00

A hétszeres világbajnok brit Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton két korszakos labdarúgó világsztárról, Lionel Messiről és Cristiano Ronaldóról is véleményt formált.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi évek óta megosztja közvéleményt annak kapcsán, hogy melyikük a jobb labdarúgó. A 39 éves Ronaldo a közelmúltban érte el a 900 gólos határt, míg Messi MLS-játékosaként David Beckham csapatában, az Inter Miamiban bizonyít az Egyesült Államokban. A brit pilóta, Lewis Hamilton hét Forma-1-es világbajnoki címet szerzett, és a Sportbible felvetésére nemrég állást foglalt a kérdésben, vajon Messi vagy Ronaldo? 

F1 Grand Prix Of Azerbaijan 2024 Qualifying
Lewis Hamilton nagy sportrajongó / Fotó: NurPhoto via AFP

"Messi! Őszintén szólva mindketten csodálatosak, de én Messi-rajongó vagyok" - vallotta be Hamilton, aki személyesen sohasem találkozott a nyolcszoros Aranylabda-győztes argentinnal, viszont a portugál játékossal a 2019-es Monacói GP-n összebarátkozott.

A lelkes futballrajongó Hamilton amúgy az angol labdarúgásban az Arsenalt kedveli. Gyermekkorában gyakran futballozott, a lakhelyétől egy saroknyira a többi gyerekkel játszott. 

"Minden srác más csapatnak szurkolt, egyik a Tottenham-nek, a másik a Manchester Unitednek. Emlékszem, én ezek között váltogattam, aztán otthon Sam nővérem többször megrángatta a karom, sőt megvert, hogy az Arsenalnak szurkoljak, így 5-6 éves lehettem, amikor az Arsenalt választottam. Terry nagybátyám nagy Chelsea-drukker, számos meccsre elmentem vele, hogy lássam az Arsenal és a Chelsea játékát. Sportrajongó vagyok, a futball pedig a világ legnépszerűbb sportága. A Chelsea egyike a világ legnépszerűbb és legsikeresebb klubjainak" - fogalmazott Hamilton.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek