Messi

Már nem titok: Lionel Messi súlyos döntést hozott, ide igazol

SK

Létrehozva: 2024.09.25. 18:10

Szinte egészen biztos, hogy nem marad Amerikában a nyolcszoros aranylabdás világbajnok labdarúgó. Lionel Messi régi álmát váltja valóra.

Komoly lépésre szánja el magát Lionel Messi. A világ egyik legjobb focistája fontos döntést hozott meg a jövőjével kapcsolatban, s már sejteni lehet, hogy hol fejezi be a pályafutását. Spanyol lapok szerint a jelenleg az Inter Miami együttesében játszó klasszis nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, s hazatér Argentínába.

Lionel Messi
Lionel Messi (balra) tavaly nyáron lett az Inter Miami játékosa / Fotó: AFP

A most 37 esztendős csatár annak idején 13 évesen a Newell's Old Boys együtteséből érkezett Európába, a Barcelonába. A katalán városban Istenként tisztelték őt, mégis 21 év után, 2021-ben eligazolt a Paris Saint Germainbe, majd innen vándorolt 2023-ban Amerikába. Miamiban a szerződés nyáron jár le, s a csatár ezt nem tervezi meghosszabbítani, a döntés értelmében Lionel Messi hazatér Argentínába.

Lionel Messi már a visszavonulásra gondol

A katalán Nacional lap szerint Messi újra a Newell's Old Boysban focizik majd, ott, ahol elkezdte a sportágat. Itt szeretné befejezni a pályafutását. Korábban is beszélt már nevelőegyesületéről.

Akár már holnap visszatérhetnék Argentínában, szívesen tenném ezt, s mindenképpen a Newell's Old Boys gárdájában játszanék

- nyilatkozta még 2016-ban a négyszeres BL-győztes támadó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek