HARMÓNIA

Már nem titok, szőke szépséget szeret Milák Kristóf riválisa

(s)

Létrehozva: 2024.09.10.

Módosítva: 2024.09.10.

Nem csak az olimpiát hódította meg a Párizsban négy aranyérmes francia úszózseni. Milák Kristóf riválisa, Léon Marchand szerelmes lett.

A 22 éves francia úszó, Léon Marchand négy aranyérmet szerzett Párizsban, s kiderült, igen közel áll egy másik ötkarikás bajnokhoz. A mi Milák Kristófunkat a 200 pillangó döntőjében legyőző francia úszófejedelem mindig diszkrét a magánéletével kapcsolatban. A záróünnepség után egy híres szórakozóhelyre ment bulizni versenyzőtársaival Florent Manaudou-val és Antoine Dupont-tal. 

Milákot 200 méter pillangón győzte le Marchand Fotó: AFP

Az egyik, ott készült videón a sztárt egy másik sportolóval, egy szőke bombázóval testi közelségében mutatták. Eileen Gu az Egyesült Államokban, közelebbről San Franciscóban született, édesapja amerikai, a mamája kínai, és éppen az édesanyja miatt vette fel a kínai állampolgárságot. A pekingi téli olimpián síakrobatikában két aranyérmet szerzett. 

Eileen futni ment Párizsba Fotó: AFP

Az augusztus 11-i, párizsi szurkolói maratonon húzott futócipőt, majd diszkóba tartott, ahol Léon Marchand-dal és társaival töltötte az időt, írja az avironfrance.fr.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek