Magyar válogatott

„Szégyellnünk kell magunkat!" - Marco Rossi nem kertelt a kudarc után

HWK

Létrehozva: 2024.09.07.

Módosítva: 2024.09.07.

Súlyos, ötgólos vereséggel kezdte a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligáját. Marco Rossi szövetségi kapitány szerint szégyenteljes eredmény született.

A német válogatott esélyt sem adott a magyar válogatottnak a düsseldorfi meccsen. Az 5-0-s vereség után Marco Rossi szövetségi kapitány úgy vélte, elsősorban övé a felelősség.

Marco Rossi érzelmes szavakkal üzent súlyos sérülést szenvedett focistájának
Marco Rossi nem kertelt a vereség után Fotó: Mirkó istván/Magyar Nemzet

"Nem tudtam sok mindent mondani a játékosoknak a meccs után, az első félidőben versenyben voltunk a németekkel, jól teljesítettünk, voltak hibák, de a letámadás irányába elmozdultunk. A szünet után igazából felesleges bármit mondani, mert ha négy gólt kapsz, minden reakció nélkül, az magáért beszél, azt el kell felejteni. Az 5-0-s vereség szégyenteljes, szégyellnünk kell magunkat, én és a fiúk is. Természetesen az első felelősség mindig az edzőé. A második félidőben nem sikerült párbajt nyerni, számos passzt adtunk el, akkor is, ha nem kényszerítették ránk a hibát. A második gól után eltüntünk a pályáról, ez elfogadhatatlan, különösen amikor magyar színekben játszunk. Három napunk van, és Bosznia jön, pszichológiai aspektusa lesz a meccsnek, ugyanis ha nem tudunk reagálni erre, akkor mindenkinek el kell tűnnie a színről." - vélekedett Marco Rossi.

Nagy Ádám úgy vélte, elfogadhatlan a magyar szurkolókkal szemben az ötgólos vereség.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek