Balhé

Elfajult az agresszió a meccsen, menekülniük kellett a játékosoknak - Videó

KL

Létrehozva: 2024.09.29. 09:00

A félelmetes esetről videó is készült.

Kaotikus jelenetek alakultak ki minap a dél-philadelphiai Temple's Howarth Fieldben, amikor a játékosok és az edzők tülekedtek, hogy elmeneküljenek egy gyeplabdamérkőzés helyszínéről.

Lövések dördültek egy gyeplabdamérkőzés közelében Fotó: rawf8 / Shutterstock

A Saint Louis Egyetem La Salle elleni találkozójából alig 11 perc volt hátra, amikor a meccs hirtelen félbeszakadt, és a játékosok elkezdek fedezékbe vonulni. Őket követték az edzők, valamint a játékvezetők is. Néhány játékos egy nyitott garázsba futott be, míg mások egy téglafal mögött próbáltak menedéket keresni, nem véletlenül, ugyanis a pálya közelében lövések dördültek el.

Miután elmúlt a veszély, a Saint Louis Egyetem gyeplabda csapata X fiókja közleményt adott ki, amelyben hangsúlyozták, hogy senki sem sérült meg az incidensben.

A mai La Salle elleni mérkőzést lefújtuk, mivel a pálya közelében lövöldözés történt Mindenki biztonságban van

- állt a bejegyzésben.

A Saint Louis Egyetem honlapja nem közölt részleteket az incidensről, mindössze „rendzavarásnak” nevezve azt. Amikor a mérkőzés félbeszakadt, a La Salle 1-0-ra vezetett a Saint Louis Egyetem ellen, Roos Pasveer góljának köszönhetően. Ám, mivel a mérkőzésből már 48 percet lejátszottak, így az NCAA szabályai szerint a mérkőzést lefújták, és a La Salle-t hirdették ki győztesnek.

Az ijesztő esetről videó is készült, íme:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek