Liverpool

Szoboszlai Dominik edzője reagált a nagy bejelentésre

HWK

Létrehozva: 2024.09.05.

Kiválóan rajtolt az FC Liverpool az angol labdarúgó Premier League-ben. A manchesteri siker után Mohamed Szalah jövőjére terelődött a figyelem.

Mohamed Szalah a Manchester United otthonában aratott győzelem után bejelentette, hogy a mostani az utolsó szezonja a Liverpool labdarúgócsapatában, nem hosszabbítja meg a szerződését, ami 2025 nyarán jár le.

Arne Slot
Arne Slottal kiválóan rajtolt a Liverpool Fotó: John Powell

"Sok időm volt saját magam fejlesztésére, megpróbálok pozitív maradni, mivel tudjátok, hogy ez az utolsó szezonom a csapatnál. Szeretném élvezni, és nem akarok erre gondolni. Úgy érzem, szabadon játszhatom a játékom, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő" – mondta a Sky Sportsnak Szalah, aki három bajnoki után három gólnál és három gólpassznál jár az eddig százszázalékos Liverpoolban.

A Liverpool edzője, Arne Slot is reagált Szalah szavaira.

"Túl sok a "ha". Szalah ebben a pillanatban közénk tartozik, és ennek nagyon örülök, mert kiválóan játszik. Nem beszélünk a játékosok szerződéseiről, de órákig tudnék arról beszélni, hogy Mo Manchesterben hogyan játszott. Érdekel ez téged? Lenyűgöző volt, ahogy az első két meccsen is" - reagált Arne Slot a Szalah kérdésre.

A Liverpool korábbi hátvédje, Jamie Carragher szerint Szalah maradni fog.

"Nagyon meglepődnék, ha Salah nem a Liverpoolban játszana a következő szezonban, mert szerintem a klub történetének valamennyi rekordját szeretné megdönteni" - érvelt Carragher.

A Liverpool eddig mindhárom mérkőzését megnyerte a Premier League-ben - Szalah és Szoboszlai Dominik teljesítményének is köszönhetően.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek