Kapcsolat

"Nem akartam, hogy lássanak" - Georgina Rodríguez szenvedett Ronaldóval

HWK

Létrehozva: 2024.09.23. 18:45

Módosítva: 2024.09.23. 19:14

Kívülről úgy fest, paradicsomi idillben él Cristiano Ronaldo és párja. Georgina Rodríguez azonban elárulta, nekik is vannak nehézségeik.

A Netflixen futó "I am Georgina" harmadik évadában Cristiano Ronaldo szerelme sok mindent elárult a párkapcsolatukról. A modell például a szaúd-arábiai életük korai "hullámvölgyeit" is felfedte. Amikor a portugál labdarúgó az al-Nasszrhoz szerződött a család egy hotelben lakott, és nem viselték jól.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodríguez Fotó: Franco Origlia

"Tudtam, hogy valami nagy dolog vár ránk, és motiváltak voltunk. Nagyon boldog voltam, hogy Szaúd-Arábiába jöhettem - árulta el Georgina, de az örömöt gyorsan mérsékelte néhány hirtelen változás. - Minden olyan gyorsan történt. Az elején voltak hullámvölgyeim, mert még sosem éltünk ilyen sokáig szállodában. Emlékszem, előfordult, hogy nem akartam, hogy bárki is lásson, bárkivel találkozzam."

A család a Kingdom Tour két emeletén foglalt lakosztályt, a 17 szobás hely havi számlája állítólag meghaladta a 250 ezer fontot (113 millió forintot). 2023 februárjában új otthonra cserélték a hotelt, egy kastélyba költöztek. Georgina Rodríguez 2016-ban találkozott először Ronaldóval, amikor a Guccinál dolgozott értékesítési asszisztensként. Két közös gyermekük született, Alana és Bella, és együtt nevelik Cristiano három gyermekét,  Cristiano Jr-t, Evát és Matteót - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek