ESKÜVŐ

Férjhez ment Schumacher lánya, de hol volt a nagybeteg legenda?

MM

Létrehozva: 2024.09.29. 09:30

Gina Schumacher a család mallorcai álomnyaralójában fogadott örök hűséget szerelmének. A meghitt ceremóniát a kertben tartották. Eközben a kíváncsi szemektől óvott édesapa az épületben volt?

Michael Schumacher fia végre visszatérhet az F1-be?

Öröm költözött Michael Schumacher otthonába, pontosabban a család mallorcai luxusnyaralójába. A Port d’Andratx tengeröblére néző hegyen elterülő birtokon, a pálmafák között felállított pavilonban Schumi 27 éves lánya, Gina Schumacher férjhez ment Iain Bethkéhez.

Gina Schumacher és Iain Bethke egy korábbi ünnepségen
Gina Schumacher és Iain Bethke egy korábbi ünnepségen        Fotó: Getty Images

A westernlovaglásban világklasszisnak számító Schumacher-lány és korábbi díjugrató szerelme már hét éve együtt élnek (eleinte Svájcban, majd újabban az Egyesült Államokban), tavaly nyáron jegyezték el egymást. 

Szombati esküvőjük hírét a német hírügynökségnek megerősítette a család sajtóügyeit intéző menedzser, Sabine Kehm is. 

A meghitt ünnepséget Schumacherék mallorcai nyaralójában tartották, amelyet 2018-ban 30 millió euróért (12 milliárd forint)  vettek meg, és a korábbi tulajdonosa a Real Madrid-elnök Florentino Pérez volt. Azóta helikopterrel repülnek ide évente több alkalommal is napokra, sőt hetekre a Genfi-tó partján álló villájukból.

A szombaton 16 órakor kezdődő ceremónián a pár tucatnyi vendég félkörívben állt a pavilon előtt. Hogy hol volt addig az örömapa, aki a 2013-as síbalesetében súlyos fejsérülést szenvedett, és azóta Corinna asszony gondosan titkolja a hogylétét? Az esküvőről exkluzív információkat, sőt egy távoli privát fotót is megjelentető Bild szerint "nagyon valószínű", hogy Schumi is ott volt, de vélhetően nem a pavilonnál, hanem a főépületben (a még oly szűk körű vendégkörből is csak kevesek láthatják őt jelenlegi állapotában).

Schumacher lánya nem rázta a rongyot

A lovaglás mellett divattervezéssel is foglalkozó Gina Schumacher egyébként egy viszonylag szerény, 3000 eurós (1,2 millió forint) elefántcsontszínű, csipkés ruhában mondott igent élete párjának.

Az étkekről egy Michelin-csillagos helyi séf, Macarena de Castro és cége gondoskodott. Ők főztek már a spanyol királyi családra és a teniszsztár Rafael Nadal esküvőjén is. A pénteken kezdődött ünnepségsorozatra a hang- és fénytechnikát szolgáltató szakemberek napokkal korábban berendezkedtek a Schumi-nyaralóban, méghozzá úgy, hogy minden jelenlévőnek le kellett adnia a mobiltelefonját, nehogy felvételeket készítsen a helyen.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek