Klasszis

Szoboszlairól beszélt a focilegenda, ezt már nem hagyta szó nélkül

LM

Létrehozva: 2024.09.20. 09:00

Még mindig kapja a pozitív visszajelzéseket a Liverpool középpályása az AC Milan elleni játéka után. Szoboszlai Dominik góllal tért vissza a Bajnokok Ligájába, Alan Shearer nem győzte dicsérni a találkozó után.

Szoboszlai Dominik továbbra is kirobbanthatatlan a Liverpool kezdőcsapatából, legutóbb az AC Milan elleni Bajnokok Ligája találkozót játszotta végig. Az összecsapás második félidejében jelentően feljavult a teljesítménye, gólt szerzett, valamint remek labdákat adott. A lefújást követően nem akárkitől kapott komoly dicséretet.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik Alan Shearertől kapott dicséretet Fotó: John Powell

Alan Shearer, aki 260 Premier League-es találatával az angol élvonal legeredményesebb gólszerzője nem hagyta szó nélkül a játékát, nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire fontos volt Szoboszlai jelenléte a pályán.

Úgy gondolom, hogy a három középpályás nagyszerű munkát végzett, de Szoboszlai volt a legjobb közülük. Mindenhol ott volt a pályán. Ha arra volt szükség, hogy kisegítse a védőket, ott termett. A támadásokból is kivette a részét, lelkes volt, remek gólt szerzett

 – nyilatkozta Alan Shearer, amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Az Empire of the KOP honlap azzal egészítette ki Shearer véleményét, hogy Szoboszlai teljesítménye igazodik a Liverpooléhoz, vagyis az első három meccsen remekelt a csapat, amely aztán a Nottingham elleni mérkőzésen gyengélkedett, az AC Milan ellen viszont erőre kapott.

Szoboszlai válogatott társával küzd meg a hétvégén

A 23 éves középpályás szombaton magyar válogatott csapattársával néz farkasszemet. A Liverpool szeptember 21-én, délután 16:00-től a Bournemouth együttesét fogadja a Premier League ötödik fordulójában. A „Cseresznyéseknél” vélhetően Kerkez Milos az első perctől kezdve a pályán lesz.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek