Szoboszlai

Szoboszlai Dominik volt a leggyengébb, már az utódját keresik

SK

Létrehozva: 2024.09.30. 19:30

Hiába vezeti az angol bajnokságot a Liverpool focicsapata, nem lehet maradéktalanul boldog a gárda magyar focistája. Szoboszlai Dominik keményen kapja a kritikákat.

Hat forduló után vezeti az angol focibajnokságot a Liverpool együttese. A gárda a harmadik idegenbeli meccsét is megnyerte, ezúttal a Wolverhampton otthonában győzött 2-1-re. A csapat magyar játékosa, Szoboszlai Dominik ezúttal is kezdő volt, akárcsak az eddigi összes bajnokin. Igaz, maradandót nem alkotott, egy nagy gólhelyzete volt, de azt elrontotta. Továbbra is egyetlen gólpassz van a neve mellett a Premier League-ben, és ez sokak szerint kevés.

 

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nagyon vár az első idei bajnoki gólra Fotó: Andrew Powell

A számok szerint sem az élete meccse volt Szoboszlainak a szombati bajnoki. A mértékadó Sofascore oldal 6,4-es értéket adott neki, ezzel ő lett a csapata leggyengébb játékosa Wolverhamptonban. 

Ez hiányzik Szoboszlai Dominik játékából

A focista a közösségi oldalán kap pozitív, bíztató, illetve negatív kritikákat is. Az előbbiek szerint a játékosnak sokkal nagyobb önbizalommal kellene játszania, s akkor jönnánek a gólok és a gólpasszok is.
A negatív hangok megkérdőjelezik Szoboszlai helyét a kezdőcsapatban, s már a helyettesét is megtalálták. A Ligakupa-meccsen - melyen a magyar focista nem lépett pályára - a középcsatár Diogo Jota lubickolt Szoboszlai pozíviójában. Ha Arne Slot menedzserbeteszi Darwin Nunezt centernek, akkor Jota visszahúzódva máris helyettesítheti Dominikot. Ugyanúgy az ő helyére pályázhat Curtis Jones is, valamint a jelenleg sérült Harvey Elliott.

A Livepool legközelebb szerdán, a Bologna ellen játszik a BL-ben, itt kiderül, tart-e még a bizalom a játékos felé, és ott lesz kezdőként Szoboszlai Dominik a Liverpoolban.

Hirdetés:Meddig jutnak Szoboszlaiék?


 

A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is. BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek