Para

Hiába minden, Szoboszlai Dominik csapattársa elbúcsúzik

LM

Létrehozva: 2024.09.03.

Az egyiptomi világklasszis újfent zseniális játékkal rukkolt elő a Manchester United ellen. Mohamed Szalah szerződése azonban jövő nyáron lejár a Liverpoollal, a szélső pedig nem készül hosszabbításra.

A Liverpool nagyon könnyen, 3-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. Az összecsapáson Mohamed Szalah remekelt, az első félidőben két gólpasszt adott Luis Díaznak, utána pedig a második félidőben maga is betalált (az asszisztot Szoboszlai Dominik jegyezte).

Mohamed Szalah
Mohamed Szalah a frászt hozta a Liverpool szurkolóira a nyilatkozatával Fotó: AFP

Szalah ezzel három góllal és három gólpasszal kezdte az új idényt, a szurkolók pedig továbbra is imádják az egyiptomit. A 32 éves szélső szerződése viszont 2025 júniusában lejár, a futballista pedig a United elleni összecsapáson, hogy ez lesz az utolsó liverpooli szezonja.

„Sok időm volt saját magam fejlesztésére, megpróbálok pozitív maradni, mivel tudjátok, hogy ez az utolsó szezonom a csapatnál. Szeretném élvezni, és nem akarok erre gondolni. Úgy érzem szabadon játszhatom a játékom, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő"

 – nyilatkozta Mohamed Szalah, amit az Origo szemlézett. Később finomított a kijelentésén, és elárulta, hogy a hosszabbítás is opcióként szerepel nála, azonban a klubtól még senki nem kereste meg ezzel kapcsolatban.

Ide igazolhat Mohamed Szalah

Szalaht már korábban összeboronálták Szaúd-Arábiával, tavaly az al-Ittihad vitte volna elképesztő összegért, az akkori vezetőedző, Jürgen Klopp azonban ragaszkodott hozzá. Szalah minden jelentős trófeát bezsebelt már a Liverpoollal, így beteljesületlen álom nélkül mehetne levezetni busás fizetésért, viszont az is tény, hogy formája továbbra is ragyogó és még mindig képes a legmagasabb szinten játszani.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek