HETI TOP

Szoboszlai lebukott; Marco Rossi kihagyott Eb-hőse megmondta a véleményét a kerethirdetésről

LL

Létrehozva: 2024.09.02.

Ezek voltak a Bors legtöbbet olvasott sporthírei a múlt héten. Szoboszlai Dominik rosszul titkolózott; Fiola Attila a válogatott keret kimaradójaként nyilatkozott; Bíró Attila büszke a fiaira.

Szoboszlai Dominik ezúttal liverpooli témával hívta föl magára a figyelmet; Marco Rossi szövetségi kapitány kerethirdetése után az egyik kimaradó, Fiola Attila reagált; a pólós lányok korábbi szakvezetője, Bíró Attila pedig a fiairól beszélt. 

Óvatlanul lájkolt, későn vonta vissza Szoboszlai Dominik: kiderült a nagy hír
Óvatlanul lájkolt, későn vonta vissza Szoboszlai Dominik: kiderült a nagy hír        Fotó: Michael Steele / Getty Images

Az alábbiakban ízelítőt adunk a Bors három, legtöbb olvasót vonzó sportcikkéből a mögöttünk hagyott hétről (augusztus 26. és szeptember 1. között).

Szoboszlai Dominik egy lájkkal elárulta a nagy hírt

Szoboszlai Dominik egy óvatlan húzással árulta a Liverpool sztárigazolását. Még meg sem erősítették az olasz Európa-bajnok Federico Chiesa érkezését az angol sztárklubnál, amikor a magyar légiós lájkolta a Juventustól hozzájuk tartó szélső egyik Instagram-posztját. Egy szemfüles rajongó észrevette és közzétette az árulkodó jelet.

Szoboszlai ugyan később visszavonta a reakcióját, de akkor már késő volt, elterjedt a hír. Két nappal később pedig hivatalossá vált, hogy az 51-szeres olasz válogatott focista a Liverpoolé.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Fiola Attila nem is várt mást Marco Rossitól

Az Európa-bajnokság után Fiola Attila hetekig pihent, majd sokáig külön edzett, és csak hétfőn szerződött Újpestre. Ezek után, a 34 éves, 59-szeres válogatott focista a hosszúra nyúlt nyári átigazolása miatt kicsit sem csodálkozott, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány ezúttal nem hívta meg őt a szeptemberi Nemzetek Ligája-meccsekre.

Két hónapig nem csináltam semmit, a kanapéról nehéz lett volna bekerülni a válogatottba

– ismerte el a 2021-es Eb-n az akkor világbajnok franciák ellen pontot (1-1) érő gól szerzője.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Könyvet írt a magyar sikeredző fia

A magyar női vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bíró Attila hamarosan ismét munkát vállalhat (több hazai és külföldi együttes vezetője megkereste), miközben nagyon büszke lehet a fiaira. A kisebbik, Matyi egy egri lovasiskolában hódol a szenvedélyének, az idősebbnek, Bíró Zsombornak pedig megjelent egy regénye.

– Zsombor a 'Visszatérő álmom, hogy apám vállán ébredek' című családi fejlődésregényéről több ismert közéleti személyiség elismeréssel szólt. Ez egy fiú története, aki szeretne férfivá válni – mondta fia könyvéről Bíró Attila.

A teljes cikket ITT olvashatod el!



 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek