SPÍLER

"Tök őszintén" - Szoboszlai elárulta, mi változott benne nagyot Angliában

LL

Létrehozva: 2024.09.30. 08:00

Korábbi Liverpool-játékosként faggatta őt Bogdán Ádám. Szoboszlai Dominik elmondta, mit tanult a saját kárán az első angliai szezonjában.

Szoboszlai Dominik a korábbi magyar válogatott kapusnak, a Spíler TV-n szakkommentátorkodó Bogdán Ádámnak adott interjújában elmondta, mi volt számára a Liverpoolnál töltött első szezon legnagyobb tanulsága. Az angol sztárklubban hajdan szintén szerepelt Bogdán a hétközi, West Ham United elleni Ligakupa-meccs (5-1) másnapján beszélgetett a középpályással, aki akkor pihenőt kapott Arne Slot vezetőedzőtől (azóta viszont már játszott a szombati, 2-1-es wolverhamptoni bajnokin).

Szoboszlai Dominik a szíve szerint mindig játszana, de a saját kárán megtanulta: jól jön, ha edzője néha ad neki pihenőt
Szoboszlai Dominik a szíve szerint mindig játszana, de a saját kárán megtanulta: jól jön, ha edzője néha ad neki pihenőt / Fotó: Alex Dodd - CameraSport

Bogdán többek között arról kérdezte Szoboszlait, jól jött-e neki a pihenő, vagy inkább játszott volna.

Szoboszlai most már örül, ha néha pihenhet

Tök őszintén, én mindig játszani akarok. De az előző szezonban megtanultam egy fontos dolgot. 

Idejöttem és azt hittem, hogy hasonló tempójú mérkőzések lesznek, mint a Bundesligában, és végig tudnám játszani az összes meccset, viszont sajnálatos módon január elsején megsérültem és két hónapot kihagytam. 

Ezt nem akarom, hogy még egyszer előforduljon. Úgyhogy őszintén örültem annak, hogy pihenhettem, 

még akkor is, hogyha az elején vagyunk, hiszen nagyon hosszú a szezon – idézte a 23 éves magyar klasszis válaszát az Origo.

Meddig jutnak Szoboszlaiék?

A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is.  BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek