NFL

Taylor Swift pasija csődöt mondott, az énekesnőt támadják a szurkolók

HWK

Létrehozva: 2024.09.27. 12:30

Ilyen rosszul még nem kezdett a profi amerikai-futball ligában Travis Kelce. A Kansas City Chiefs játékosát egyre több kritika éri, Taylor Swiftet okolják a gyengébb játéka miatt.

Travis Kelce pályafutása leggyengébb rajtját produkálta a Kansas City Chiefsben. A sztárjátékos az eddigi három meccsén elvárások alatt teljesített, az elemzők és a szurkolók egyaránt keményen kritizálták őt. Sokan úgy vélik, Kelce játéka az utóbbi fél év sorozatos bulizásának, illetve barátnőjének, Taylor Swiftnek köszönhető, aki teljesen eltereli a figyelmét a futballról. Kelce most megszólalt, a New Heights podcastben tiszta vizet öntött a pohárba.

Taylor Swift, Travis Kelce
Taylor Swift és Travis Kelce / Fotó: Gotham

"Ez a futball, baby! Sok elkapásom volt ebben a ligában, ember. Nem aggódom az elkapások, a yardok és mindezek miatt, akkor érzem magam a legjobban, amikor felém dobják a labdát, mármint ki nem? Minden azzal függ össze, hogy mindent megteszünk-e azért, hogy megnyerjük a meccseket, mindig ez lesz a cél. Azt hiszem, mindenki látta, hogy a legutóbbi meccsen a negyedik negyedben és a döntő harmadik kísérletnél elestem. Továbbra is próbálok segíteni a csapatnak, tudva, hogy a múltban én voltam a fegyverünk"  - mondta Kelce.

Kelce eddigi pályafutása minden szezonjában meccsenként 10 yard feletti átlagot produkált elkapásonként, de ebben a szezonban 8,6 yardnál tart, és az eddigi három mérkőzésen csak nyolc elkapása volt. Rodney Harrison, az NBC elemzője Kelce gyenge teljesítményét az egyéb elfoglaltságaira fogta.

"Elfoglalt. Rengeteg dolga van. Gondolj csak bele, sokféle dolgot csinál. Amikor ilyen helyzetben vagy, minden mást el kell felejtened, és 100 százalékban a futballra kell koncentrálnod" - fogalmazott Harrison, akinek véleménye dühös reakciót váltott ki Taylor Swift rajongóiból, akik úgy vélték, az NBC elemzője arra utalt, hogy az énekesnő elvonja párja figyelmét a futballról. Eközben a Kansas City Chiefs szurkolói úgy vélik, Swiftnek igenis nagy szerepe van abban, hogy Kelce-nek leromlott a formája - írja a Daily Mail.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek