Dráma

Szívszorító fordulat: a temetésen derült ki, gyermeke születik a hirtelen meghalt sztársportolónak

SK

Létrehozva: 2024.09.11.

Két hete egy testvérpárt ütött el egy részeg sofőr Amerikában. John Gaudreau felesége a temetésen árulta el, harmadik gyermekükkel várandós.

Az egész világot megrázta a jégkorongozó Gaudreau-testvérpár augusztusi tragédiája. Johnny és Matthew egy nappal húguk esküvője előtt kerékpározott, amikor egy ittas sofőr elütötte őket. Mindketten elhunytak, esélyük sem volt a túlélésre. Johnny az NHL komoly sztárja volt, kilenc Calgary Flamesben töltött szezon után 2022-ben hétéves, 68,25 millió dolláros szerződést kötött a Columbus Blue Jacketsszel. Az elmúlt két szezonban Gaudreau 161 mérkőzésen 33 gólt szerzett és 101 asszisztot osztott ki. A testvéreket hétfőn temették el.

Calgary Flames Candlelight Vigil In Honor Of Gaudreau Brothers
Gaudreau-t korábbi klubja, a Cagary is gyászolja Fotó: Leah Hennel

A szertartáson Johnny felesége, Meredith elismerte, harmadik gyermekükkel terhes. A hölgy azt is elmondta, a pici érkezéséről még a jégkorongozó is tudott - írja az Origo.

A terhesség kilencedik hetében vagyok a harmadik babánkkal. Óriási meglepetés volt, de Johnny sugárzott és annyira izgatott volt. Annyira ideges voltam, mert ez megint óriási meglepetés volt, de a reakciója az volt, hogy azonnal megcsókolt és megölelt, pedig éppen autót vezettem”

 – mondta Meredith Gaudreau a pennsylvaniai Media városában tartott temetésen.

- Noa, a legidősebb gyerekünk, még két éves sincs. Kevesebb mint három év házasság alatt egy ötfős családot hoztunk létre. Ez nem is hangzik lehetségesnek, de én úgy tekintek rá, mint a végső áldásra. Szerencsés vagyok, hogy John három gyermekének édesanyja lehetek, az utolsó gyermekünk pedig valóságos áldás a nehéz körülmények ellenére is” – tette hozzá Johnny Gaudreau özvegye. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek