Gyász

Tragédia a bajnoki mérkőzésen: meghalt egy szurkoló

KL

Létrehozva: 2024.09.29.

A drukker életét az orvosok nem tudták megmenteni.

Szörnyű tragédia történt a Sheffield Wednesday - West Brom mérkőzésen: egy vendég szurkoló életét vesztette, miután a találkozó közben a lelátón rosszul lett.

foci, focilabda, labdarúgás, meccs, focimeccs, Pixabay illusztráció
Tragédia a stadionban: meghalt egy szurkoló / Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A Hillsbrough stadionban rendezett találkozón a vendég drukkerek a találkozó félbeszakítását követelték, mivel egyik társuk rosszul lett az első félidő közben. A mérkőzés azonban folytatódott, a mentősök pedig elkezdték a szurkoló ellátását, akit ezután kivittek a stadionból, és további kezelések céljából kórházba szállították.

Azonban a drukkerek rossz híreket kaptak, ugyanis a szurkoló elhunyt, a West Brom menedzsere, Carlos Corberan a „legrosszabb hír”-nek nevezte a történteket.

A West Bromwich Albion Football Club megdöbbenéssel értesült arról, hogy a szombati Sheffield Wednesday elleni mérkőzésen egy szurkoló rosszul lett, majd később elhunyt

- áll a közleményben, amely megjegyzi, hogy a klub felvette a kapcsolatot az áldozat családjával, hogy részvétüket fejezzék ki számukra.

A West Brom X-en közzétett bejegyzésére reagált egy Baggie Steve nevű felhasználó, aki a következőket írta:

− Nagy szomorúsággal tudatom, hogy a bátyám, aki a mérkőzés alatt lett rosszul, sajnos elhunyt. A fiam vele volt, és teljesen összetört a történtek miatt, ahogy mindannyian. Köszönöm az Albion szurkolónak, aki mindent megtett, hogy megmentsék őt.

A Sheffield Wednesday egy késői góllal 3-2-re nyert az idei szezonban eddig veretlen, és az angol másodosztály listavezetője, a West Brom ellen - írja a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek