Durva

Folytatódik a vesszőfutás, megalázták a magyar válogatott játékosát

LM

Létrehozva: 2024.09.17.

Kabaréba fulladt a magyar válogatott szélsőjének bemutatkozása az új csapatában. Varga Kevin kezdőként mindössze 27 percet játszott az Ankaragücüben, a klubnak pedig elege lett az edzőjéből.

Varga Kevin először a Debrecennél tűnt fel, ahol jó játékával hamar sokak figyelmét felkeltette. 2021-ben még a török élvonalbeli Kasimpasánál volt alapember, a magyar válogatottba rendszeresen meghívót kapott, úgy nézett ki, sokra viheti. A szélső azonban két éve nem igazán találja a helyét, a Sepsinél egy átmulatott éjszakát követően késett el egy megbeszélésről, ami után szerződést bontott vele a klub. Csapatot ugyan hamar talált magának, de itt sem kezdett álomszerűen.

Varga Kevin
Varga Kevin botrányosan mutatkozott be Törökországban Fotó: AFP

Varga Kevin pocsékul debütált

Vargának a török Ankaragücü dobott mentőövet, amely tavaly drámai hajrá után esett vissza a másodosztályba. Varga rögtön kezdett a szintén élvonalból kipottyant Karagümrük ellen. Sokat azonban nem volt a pályán, Cihat Arslan vezetőedző 27 perc után, kétgólos hátrányban lecserélte, szúrta ki a Csakfoci. Emellett még két játékost is lekapott 27 percet követően, ami igencsak ritka jelenség egy futballmérkőzésen.

Az összecsapás innentől kezdődően ugyan nyíltabb lett, de az Anakaragücü így is 3-2-es vereséget szenvedett. A klub öt forduló után csupán a 13. helyen áll a tabellán, két győzelem mellett háromszor maradt eddig alul. A vezetőségnek el is fogyott a türelme, és az újabb nullázása után azonnal menesztette Arslant, így Varga máris tiszta lappal kezdhet Törökországban.

A 28 éves szélső legutóbb 2022 szeptemberében volt a magyar válogatott tagja, akkor Németország és Olaszország ellen is végig a cserepadon ült. A nemzeti együttesben összesen 14 alkalommal lépett pályára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek