Nemzetek Ligája

Szoboszlai klasszisa döntött, remekelt a magyar válogatott

HWK

Létrehozva: 2024.10.14.

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn este Boszniában lépett fel a Nemzetek Ligájában. Szoboszlai Dominik szerezte Marco Rossi együttesének mindkét gólját.

Negyedik Nemzetek Ligája meccsén a magyar csapat Zenicán lépett fel. Marco Rossi együttese az első félidőben fölényben játszott, és a 38. percben ezt gólra váltotta: Nagy Zsolt balról tökéletes ütemben passzolta a védelem mögé a labdát, Szoboszlai átvette, majd a bal oldali ötös sarkáról laposan a hosszú sarokba gurította. A Liverpool sztárja nyolc meccs után szerzett gólt ismét a válogatottban.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik az első félidőben pazar gólt szerzett Fotó: Csudai Sándor/Origo

A szünet után szinte azonnal újabb gólt szereztünk. A 48. percben Nagy Zsolt ismét balról tört a kapu felé, Omeroviccsal küzdött, de a bosnyák buktatta a 16-oson belül. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Szoboszlai a jobb alsó sarokba lőtt, ez volt a 14. találata a nemzeti csapatban.

A magyar válogatott 2-0-ra nyert, és ezzel a sikerrel megerősítette a harmadik helyét a csoportban, négy ponttal előzi meg a bosnyákokat, és a hollandokkal együtt 5-5 ponttal áll. Németország az első, tíz pontot gyűjtött.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek