Fotózás

Cristiano Ronaldo rendre intette a biztonsági őrt, fotókon a nagy jelenet

HWK

Létrehozva: 2024.10.13. 10:30

Portugália szombat este 3-1-re nyert Lengyelországban a labdarúgó Nemzetek Ligájába. Cristiano Ronaldo góllal járult hozzá a sikerhez, majd elzavart egy biztonsági őrt.

Könnyed sikert aratott a portugál válogatott Varsóban, ahol 58 ezer néző volt kiváncsi a hazai lengyelekre, és a Cristiano Ronaldóval felálló riválisra. A 3-1-es vendégsiker azt jelenti, hogy az A divízióban a portugálok megtartották százszázalékos mérlegüket. A luzitánok második gólját Ronaldo szerezte, az ötszörös aranylabdás világsztárnak ez volt a 133. gólja a nemzeti csapatban, karrierje során pedig 906-nál jár.

Cristiano Ronaldo
Ronaldo (középen) távol tartotta a biztonsági őrt Fotó: NurPhoto

A 63. percben Ronaldo még egyszer középpontba került. Lecserélték őt, és egy ifjú szurkoló kapott az alkalmon, azonnal közös fotót szeretett volna készíteni vele. Természetesen az egyik biztonsági őr résen volt, és megpróbálta megakadályozni a szelfit. Ronaldo azonban határozottan jelezte neki, hogy maradjon távol, ne lépjen közbe, semmi gond nem történik egy ártatlan fotózás során. Így a 39 éves sztár egy életre szóló élménnyel ajándékozta meg a lelkes fiatal drukkert - írta az Origo.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek