Álom

Fantasztikus fotó David Beckhamék villájáról, 30 milliárdot fizettek új álomotthonukért – fotó

LM

Létrehozva: 2024.10.04. 12:30

Az Inter Miami tulajdonosa családjával együtt nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, nemrég újabb ingatlant vásárolt. David Beckham csillagászati összeget fizetett ki egy lélegzetelállító luxusotthonért.

David Beckham 2007-ben az Egyesült Államokba igazolt, a Los Angeles Galaxy színeiben összesen 124 találkozón lépett pályára. Visszavonulása után sem szakadt el az országtól, jelenleg az Inter Miaminak a tulajdonosa, a klubnak pedig sikerült olyan világsztárokat magukhoz csábítani, mint Lionel Messi vagy Luis Suárez. Beckham és családja nagyon szeretnek Amerikában élni, ennek ékes bizonyítéka, hogy nemrég elképesztő luxusotthont vásároltak Floridában.

David Beckham, Victoria Beckham
David Beckham és Victoria Beckham újabb elképesztő ingatlant vásároltak Fotó: AFP

A ingatlan „potom” 80 millió dollárjába (28,8 milliárd forint) került Beckhaméknek. A terület összesen 14 270 négyzetméteres, tartozik hozzá többek között kilenc háló és kilenc fürdőszoba, valamint egy séfkonyha, írja a The Sun. Ezen felül rendelkezik önálló moziteremmel, edzőteremmel és medencével is. A tetőtéren gyönyörű társalgót alakítottak ki, a kilátás pedig a Vizcayai-öbölre néz.

Beckhamék elképesztő luxusingatlanokkal rendelkeznek

Beckhaméknek ezen felül van egy 20 millió dollárt (7,2 milliárd forint) érő, 10 ezer négyzetméteres ingatlanuk is Miami belvárosában, egy 8 millió dolláros (2,8 milliárd forint) cotswoodi otthonuk, valamint egy 17,25 millió dollárt (6,2 milliárd forint) érő londoni kastélyuk. Utóbbi az előző hónapban kezdték el felújítani, a munkálatok várhatóan egy évig tartanak majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek