Szívfacsaró

Ritkán látható kegyetlenség történt Szoboszlaiék meccsén, összetört a kisfiú álma – videó

LM

Létrehozva: 2024.10.22. 19:30

A Liverpool-Chelsea angol bajnoki összecsapás félidejében egy szurkolói program keretén belül egy 11 éves kisfiú lőhetett tizenegyest a korábbi angol válogatott kapusnak. David James azonban túl komolyan vette a feladatát, ami nem nyerte el mindenki tetszését.

A Liverpool otthon tartotta a három pontot és 2-1-re legyőzte a Chelsea-t az angol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának rangadóján. A találkozón rengeteg kétes bírói döntés született, Szoboszlai Dominiknak pedig hiába volt egy elképesztő mentése, így is sok kritikát kapott a teljesítményéért. Az összecsapás olyan izgalmasra sikeredett, hogy még a félidőben is történt olyan esemény, aminek utólag nagy visszhangja lett.

David James
David James nem fogta vissza magát a Liverpool meccs félidejében Fotó: AFP

Amíg a csapatok az öltözőben pihentek, az Anfield Road gyepén néhány szerencsés kiválasztott tizenegyeseket lőhetett a szurkolók előtt. A kapus David James volt, aki korábban a Liverpool, az Aston Villa, a West Ham United, a Manchester City és a Portsmouth csapatában is megfordult, a Premier League-ben összesen 572 mérkőzés jutott neki, emellett az angol válogatottban 53 alkalommal szerepelt.

David James túltolta a szerepét

James úgy döntött, hogy komolyan fogja venni a feladatát, ennek az áldozata pedig egy 11 éves kisfiú volt. Első lövését könnyedén hárította a kapus, ám a fiatal rajongó kapott még egy esélyt. James azonban rendíthetetlen volt és újfent kivédte a próbálkozást. Az Anfield közönsége ezt nem igazán nézte jó szemmel, és akciói után kifütyülték a korábbi kedvencet, írja a The Sun. Jamest a kommentelők közül is sokan támadták, ám voltak, akik úgy vélekednek, hogy a 11 éves fiú számára ez egy jó lecke volt az életről.

Magyarországon másfél évvel ezelőtt, 2013 márciusában az MTK-Diósgyőr találkozón történt hasonló. Akkor a 10 éves Varga Énok szeretett volna születésnapja alkalmából gólt szerezni az ünnepi kezdőrúgásból, a DVTK kapusa, Senkó Zsombor azonban kétszer is kivédte a lövését.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek