Loki

"Belső probléma van" - Dzsudzsákék botrányáról beszélt a klublegenda

SK

Létrehozva: 2024.10.24. 10:30

Továbbra is megosztja a drukkereket az, ami szombaton történt Debrecenben. A játékosok a katasztrófális vereség után Dzsudzsák Balázzsal az élen a szurkolók előtt vezekeltek.

Borzalmas formában, s már kiesőhelyen van a Debrecen focicsapata az NB I-ben. A Loki sorozatban négy meccset veszített el, mióta Máté Csaba vette át a csapat irányítását. Különösen az utolsó találkozó volt katasztrofális: a Paks 5-0-ra nyert Debrecenben. Ezután Dzsudzsák Balázs a drukkerek elé vezette csapattársait, a szurkolók sörrel locsolták a játékosokat, s levetették velük a mezüket. Sokak szerint nem kellene ennyire behódolni a drukkerek előtt, erről beszélt most a Debrecen első bajnokcsapatának alapembere, Halmosi Péter.

Lekerültek a mezek, melyeket elárvereznek Fotó: haon.hu

A válogatott játékos 2003 és 2007 között játszott a Lokiban. Most a haon.hu-nak beszélt a történtekről.

- Nekem nincs problémám a mezlevétellel. Egy szurkolónak, ha kimegy a meccsre joga van szidni, joga van dicsérni, akár a mezt is levetetni. Ha ilyen történik az nyilván óriási szégyen, amit vállalni, elviselni kell, és a lehető leggyorsabban valahogy korrigálni. Számomra az ilyen azt jelenti, hogy a szurkolóknak fontos a klub.

Vezetők, játékosok, edzők jönnek-mennek, de a drukker nem megy sehová, ő jelenti az állandóságot, aki akkor is ott van a lelátón, ha a klub a legrosszabb napjait éli.

Halmosi szót ejtett arról is, mi lehet a baj a DVSC-vel. Ő bízna még a szakvezetésben.

Nem feltétlen a szakmai stábbal van a gond, inkább valami belső problémára vezethető vissza a mostani szereplés

- véli Halmosi, aki annak idején három bajnoki aranyat nyert a Lokival.

Hirdetés:  A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek