ODA-VISSZA

Feje tetejére állította a Forma-1-et a 21 éves bombázó: szerelmi háromszög miatt áll a bál

LL

Létrehozva: 2024.10.02. 20:15

Pár hónapja tűnt fel az F1-pályákon a szép Estelle. Az egyik fiatal, szupertehetséges autóversenyzőtől visszatért a másikhoz.

Őszi szünete után csak két hét múlva, az austini Amerikai Nagydíjjal folytatódik a Forma-1, mégsem unatkoznak a magánéleti témákra is fogékony rajongók. Lázban tartja őket egy szerelmi háromszög, amelynek két csúcsán egy-egy ifjú autóversenyző, a harmadikon pedig egy 21 éves szépség, bizonyos Estelle Ogilvy van.

Bearman (balra) és Colapinto évek óta versengenek egymással - a szép Estelle kegyiért is, aki most előbbitől visszatért utóbbi Forma-1-pilótához
Bearman (balra) és Colapinto évek óta versengenek egymással - a szép Estelle kegyiért is, aki most előbbitől visszatért utóbbi Forma-1-pilótához / Fotó: AFP

Az angol szépség éppen a márciusi, szaúdi futamon tűnt fel az akkor még csak 18 éves Oliver Bearman mellett, amikor a tehetséges autóversenyző beugróként a szenzációs hetedik helyen ért célba a Ferrariban (az újonc a vakbélműtéten átesett Carlos Sainz Jr.-t helyettesítette). Azóta Bearman már a Haasnál is versenyzett (ott az eltiltott Kevin Magnussent pótolta), és 2025-ben az amerikai istálló már egyik pilótájaként számít majd rá. A berobbanása farvizén szintén az érdeklődés kereszttüzébe került Estelle-t viszont nyáron elveszítette a tini F1-sztár, állítólag azért, mert megcsalta a lányt. 

Ő bánkódás helyett már újra együtt van egy sokra hivatott versenyzővel: Estelle összejött a 21 éves argentin-olasz Franco Colapintóval, aki Logan Sargeant augusztusi menesztése óta három futamon vezette a Williamst, sőt az azeri nyolcadik helyével négy vb-pontot is gyűjtött.

Külön csavar a szerelmi háromszög sztoriban, hogy Estelle a négy hónapig tartó Bearman-afférja előtt is Colapintóval járt, azaz most egy vargabetű után visszatért előző szerelméhez.

A Forma-1 előtt is versengtek egymással

A két ifjú F1-pilóta, Oliver Bearman és Franco Colapinto egyébként korábban a Forma-3-ban, majd a Forma-2-ben is rivalizált egymással, igaz, akkor még csak a helyezésekért, nem a szép Estelle kegyeiért.

Estelle Ogilvy egyébként vállalati jogásznak tanul Londonban, de a közösségi oldalain már százezres nagyságrendű rajongótáborának nem csak az egyetemi mindennapjairól, hanem a divat, a ruhák iránti érdeklődéséről is gyakran posztol.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek