Átigazolás

Botka helye végleg eldőlhet a Fradinál, válogatott játékost figyel a klub

LM

Létrehozva: 2024.10.15.

Meredek átigazolási pletyka kering a Ferencváros háza táján. Egyiptomi sajtóhírek szerint a klub szerződtetné a 23 éves, egyszeres válogatott Ahmed Eidet, a Fradi pedig már ajánlatot is tett neki.

A Ferencváros kerete alaposan átalakult ezen a nyáron. Összesen nyolc új futballista érkezett, emellett viszont tizenketten elhagyták az együttest. A labdarúgó NB I-et vezeti a csapat, emellett a MOL Magyar Kupában szintén versenyben van még. Az Európa-liga csoportkörében egyelőre pont nélkül áll az együttes, a védelem sok kritikát kap a szezon kezdete óta. Nem véletlen, hogy a legújabb hírek szerint a Fradi tovább erősítené a hátsó sorát.

Ahmed Eid, Fradi
Ahmed Eid (balra) lehet a Fradi legújabb kiszemeltje Fotó: AFP

A legújabb név Ahmed Eid, aki jelenleg az egyiptomi élvonalban szereplő El Masry játékosa. A 23 éves jobbhátvéd 2021-ben bajnoki címet szerzett, élete formájában azonban most futballozik, ennek köszönhetően október 11-én, Mauritius ellen bemutatkozott az egyiptomi felnőtt válogatottban. Az Üllői129 szemléje szerint Egyiptomban már arról írnak, hogy a Fradi ajánlatot is tett a futballistáért.

Eid érkezésével Botka Endre kerülhet még nagyobb bajba. A magyar válogatott hátvéd idén mindössze hat tétmérkőzésen lépett pályára, ebből csupán kétszer volt a kezdőcsapat tagja. A 30 éves játékos nem tudja kiszorítani a kezdőből Cebrail Makreckist, újabban viszont már Stefan Gartenmann is megelőzte a rangsorban.

A kegyvesztett Fradi játékos távozhat

A lehetséges érkező mellett azonban felmerült egy távozó is. Owusu Kwabena 2023 januárjában érkezett a Fradihoz, és bár a kezdetben lendületesen játszott és gólokat tudott szerezni, formája jelentősen visszaesett, ma már csak peremember az együttesnél. Szintén az Üllői129 arról ír, hogy több azeri klub vinné a támadót. Jó esély mutatkozik arra, hogy korábbi csapata, a Qarabag legyen a befutó.

A 27 éves szélső idén eddig mindössze egy bajnokin és egy Bajnokok Ligája-selejtezőn kapott lehetőséget.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek