Tragédia

Kleinheisler is gyászol, még mindig érthetetlen, mi történt a csapattársával

LM

Létrehozva: 2024.10.10. 16:15

Holtan találták a medencéjében a Panathinaikosz labdarúgóját. A 12-szeres görög válogatott George Baldock mindössze 31 évesen hunyt el, halálának körülményei pedig rengeteg kérdést felvetnek.

Szörnyű hír rázta meg szerda este a görög élvonalbeli Panathinaikosz (itt játszik a magyar válogatott Kleinheisler László is) labdarúgócsapatát. A jobbhátvédet, George Baldockot holtan találták meg az otthonában lévő medencéjében. A futballista mindössze 31 éves volt.

George Baldock
George Baldock 31 éves korában hunyt el Fotó: AFP

Baldock halálának okait a görög rendőrség nagy erőkkel vizsgálja, első körben azt állapították meg, hogy nem történt bűncselekmény, a férfi halálát fulladás okozta. A tragédia este 19 óra magasságában történt, felesége aznap dél óta próbálta elérni, mindhiába. Baldock egészségügyi állapota szintén kiválónak tűnt, október 6-án a futballista kezdőként 75 percet játszott az Olympiakosz elleni csúcsrangadón. Csapata, Kleinheislerrel együtt gyászolja a 12-szeres görög válogatott jobbhátvédet.

George Baldock az angol bajokságban is letette a névjegyét

A 31 éves Baldock 2019-ben és 2023-ban is feljutott a Sheffield Uniteddel a Premier League-be (az élvonalban összesen 83 bajnokin lépett pályára), idén búcsúzott az együttes az élvonalból, ő pedig hároméves szerződést kötött a Panathinaikosszal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek