Karrier

Itt a bizonyíték, Sallai Rolandot máris imádják

HWK

Létrehozva: 2024.10.22. 11:00

Úgy fest, bevált a klubváltás a magyar labdarúgó-válogatott játékosának. Sallai Roland jól érzi magát a Galatasaraynál, ahol a hétvégén először szerepelt a kezdőcsapatban.

Szombaton először szerepelt a Galatasaray kezdőcsapatában Sallai Roland. A magyar válogatott játékosa a bajnokság 9. fordulójában az Antalyaspor elleni idegenbeli meccsen lépett pályára, és remek teljesítményt nyújtott. A 10. percben ő harcolta ki az első gól előtti szögletet, amelyből Mauro Icardi gólt szerzett. Sallai végén pályán volt, csapata 3-0-ra nyert, és továbbra is vezeti a tabellát.

Sallai Roland
Sallai Roland (pirosban) a válogatott mellett a Galatasarayben is remekel Fotó: Szabó Miklós

Törökországban egyre nagyobb figyelem irányul Sallai felé, és nemcsak a csapattársak, hanem a szurkolók részéről is. Az Instagram-oldalának követőtábora csaknem a háromszorosára nőtt alig több mint egy hónap alatt, mióta a Galatasaray játékosa lett. Pedig a magyar válogatott szélsője előtte hat éven át a Bundesligában futballozott, ott is szem előtt lehetett, de a Freiburg tagjaként még szeptember elején is „csak” 110 ezer követővel rendelkezett. Ebből mostanra több mint 300 ezer lett – miután bejelentette az érkezését az isztambuli klub, egy-két nap alatt megduplázódott Sallai követőszáma. Úgy fest, ez csak a kezdet, minél többször játszik majd, annál tovább nőhet a törökországi népszerűsége - írja a Magyar Nemzet.

Sallai Roland
Néhány hét alatt alaposan megugrott Sallai követőinek száma / Forrás: Instrack.app

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek