Karrier

Messi a visszavonulásáról beszélt, mindenki ledöbbent

HWK

Létrehozva: 2024.10.20. 10:15

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság óta rendszeresen felmerül Lionel Messi jövője. Vajon meddig folytatja az argentin legenda? Most újra erről beszélt.

Lionel Messi 39 éves lesz a 2026-os világbajnokság idején. Az argentin klasszis 2022-ben világbajnoki címet nyert az argentin válogatottal, és egyelőre csak találgatnak arról, hogy meddig folytatja a pályafutását. Az Inter Miami sztárja most újra reagált a kérdésre – idézte őt a Mirror.

Lionel Messi
Messi még nem döntött a jövőjéről Fotó: Megan Briggs

– Mindig azt mondtam, hogy a dolgok okkal történnek, és soha siettetem ezeket. Napról napra élek, igyekszem élvezni minden egyes pillanatot, és amikor eljön az idő, hogy eldöntsük, ott lehetek-e a következő világbajnokságon, majd meglátjuk. Remélhetőleg továbbra is azon a szinten tudok teljesíteni, hogy jól érezzem magam és boldog legyek, mert amikor minden ideális, és élvezem, amit csinálok, akkor tényleg boldog vagyok. Az igazság az, hogy nem azt a célt tűztem ki magam elé, hogy eljussak a vb-ig, a célom az, hogy napról napra jól érezzem magam – mondta Messi, aki ezzel kisebb döbbenetet okozott, hiszen napról napra is eljuthat az újabb vb-szereplésig, vagyis ott lehet azon a tornán, ahol Argentína a címvédésért szállhat harcba.

A Mirror hozzáteszi, Messit még mindig tüzeli és hajtja a szenvedélye, hogy örömet és elismeréseket szerezzen hazájának. Még mindig imádja a futballt.

– Keményen harcoltam és nehéz időkön mentem keresztül a válogatottal, mire megéltem a győzelem pillanatát. Ma jobban élvezem, mint valaha, mert amikor közeledik a vég, és az ember idősebb lesz, sokkal érzelmesebb, és jobban értékeli a dolgokat, mint korábban. A sportág iránti szeretetem hajt, hogy mindig a csúcson legyek. A cél az, hogy ez a fiatal csapat nagyot alkosson – fogalmazott Messi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek