Blama

Videón a totális égés, Neymar élete legnagyobb szégyenét élte át

HWK

Létrehozva: 2024.10.19. 11:30

Erre aligha számítottak a szervezők, amikor pályára szólították a brazil sztárt. Neymar kíméletlenük kifütyülték a szurkolók.

Neymar hosszú idő után először tűnt fel nyilvános eseményen Szaúd-Arábiában, de a brazil labdarúgó nem ilyen fogadtatásra számított. Az al-Hilal labdarúgója sztárvendégként szerepelt a rijádi tenisztornán, ahol Jannik Sinner, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Holger Rune és Danyiil Medvegyev játszott, és a rendezők úgy gondolták, azzal csak növelik az esemény ázsióját, ha Neymart is név szerint felkonferálják és pályára szólítják. Nos, az alábbi videóból kiderül a szurkolók nem így gondolták, és kifütyülték a brazilt.

Neymar 2023 nyarán szerződött a szaúdi bajnokságba, ahol a hírek szerint 26 millió fontot keres szezononként. Azonban a brazil eddig csak öt meccset játszott, mert térdszalagszakadást szenvedett - írja az Origo. Az előző idényben 271 napot hagyott ki, ám sok szurkolót dühített, hogy Neymar eközben Brazíliában szórakozott, fütyült a felépülésre. Alighanem ennek köszönhette a mostani füttykoncertet. Talán nem túlzás, életében nem került még ennyire kínos helyzetbe... 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek