Nemzetek Ligája

Sallai Roland elárulta, sokkal nagyobb a szigor a válogatottnál

HWK

Létrehozva: 2024.10.09. 19:15

A magyar labdarúgó-válogatott Telkiben készül a hollandok elleni pénteki Nemzetek Ligája-meccsre. Sallai Roland szerint nagyobb a szigor a táborban.

Szigorúbb szabályok vonatkoznak a futballistákra Telkiben a hollandok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatottnál. Sallai Roland a török Galatasaray légiósa az M4 Sportnak elmondta, oda kell figyelniük a külön programokra.

Sallai Roland
Sallai Roland (pirosban) és társai a hollandok ellen készülnek / Fotó: Szabó Miklós

Most már nem lehet annyit lábteniszezni, kosarazni, pingpongozni, mint korábban

- árulta el Sallai.

A 27 éves támadó úgy véli, Hollandia ellen csak akkor tudnak eredményt elérni, ha minden játékos 110 százalékos teljesítményt nyújt. 

"A hollandoknak extraklasszis játékosaik vannak, nekünk pedig vissza kell térnünk oda, ahol már voltunk és a stabil védekezésből kiindulni. A németek elleni 5-0-s vereség után sokat beszélgettünk arról, hogy mit kell kijavítani, minden csapat életében vannak hullámvölgyek és nehézségek. A kérdés az, hogy mennyire gyorsan tudunk kilábalni belőle. A Hollandiához hasonló kaliberű riválisokkal szemben némi szerencsére is szükség van a jó eredmény eléréséhez. Egységesnek kell lennünk a pályán és azon kívül is, mert csak így lehet esélyünk bármilyen eredményt elérni" - tette hozzá a szélső.

A magyar válogatott a pénteki, budapesti hollandok elleni meccs után hétfőn Bosznia-Hercegovinában lép pályára. A Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportját a németek vezetik, másodikak a hollandok, harmadikok pedig a bosnyákok. A magyar csapat két mérkőzés után egy ponttal a negyedik, kiesést jelentő helyen áll.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek