Schumacher

Nagyon komoly döntést hozott Michael Schumacher családja, kimondták az ítéletet

Létrehozva: 2024.10.05. 09:00

Hónapok óta téma volt, mi lesz a família legújabb tagjával. Mick Schumacher modell szerelme végre láthatja apósjelöltjét.

Sajtóhírek szerint a Schumacher család szavazással döntött arról, hogy Mick Schumacher barátnője meglátogathatja-e az apósjelöltjét, a Forma-1 hétszeres világbajnokát - írja az Origo. Mint arról beszámoltunk, múlt hétvégén esküvő volt a famíliában, férjhez ment Gina-Maria Schumacher. A szűk körő eseményen ott volt a 2013-ban tragikus síbalesetet szenvedő családfő is. Úgy tűnik, jövőre újabb lagzi lehet, Mick Schumacher oltár elé vezetheti modell szerelmét. 

Mick Schumacher
Mick Schumacher és Laila Hasanovic Fotó: NurPhoto via AFP

Mick Schumacher és a bosnyák származésú Laila Hasanovic másfél éve alkot egy párt. Egy valami eddig nem történhetett meg, a szépséges modell nem láthatta a balesete óta otthonában ápolt Forma-1-es legendát. Ez most megváltozhat.

Döntött Michael Schumacher családja

A Mirror arról számolt be, hogy a Schumacher család szavazással döntött arról, hogy a 24 éves modellt bemutassák-e Michael Schumachernek, és végül a többség támogatta, hogy Hasanovic meglátogassa a hétszeres F1-es világbajnokot. 

Ez a gesztus meglehetősen ritka, ugyanis az elmúlt bő tíz évben a családon kívül csupán néhány közeli barát találkozhatott személyesen is a német legendával.

Laila Hasanovic közel 400 ezer követővel rendelkezik az Instagramon:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek