SZAKÁLLAS KÉP

Hajmeresztő fotó került elő Michael Schumacherről, így még nem láttad a nagybeteg legendát

LL

Létrehozva: 2024.10.03. 08:00

"Szakállas", vagy inkább bajszos képre csodálkozhatunk rá. Michael Schumacherre nem így emlékeztünk.

Végre öröm költözött Michael Schumacherék házába, pontosabban a mallorcai luxusnyaralójukba: szombaton ott ment férjhez a hétszeres Forma–1-világbajnok lánya, Gina Schumacher. A szűk körben megrendezett ceremónián néhány tucat vendég vett csak részt a kerti pavilonnál, miközben a 2013-as síbalesete óta ápolásra szoruló, és a nyilvánosság elől gondosan elrejtett egykori autóversenyző minden bizonnyal a főépületben volt (Schumacher állapota valószínűleg még a vendégek többsége előtt is titok). Nem készült tehát felvétel a nagybeteg legendáról, mégis előkerült róla egy meglepő fotó.

Michael Schumachert a 2013 végi síbalesete óta csak a beavatottak láthatják
Michael Schumachert a 2013 végi síbalesete óta csak a beavatottak láthatják / Fotó: AFP

Nem kapott meghívást a meghitt ünnepre Schumi egykori menedzsere és barátja (sőt, 23 éven át már-már pótapja), Willi Weber, akire éppen a világsztár fejsérülése utáni távolmaradása miatt orrolt meg a család. A hétvégi hír felkavarta a 82 éves üzletembert, akinek tíz éve volt megbékélni azzal, hogy soha többé nem láthatja hajdani védencét, akitől így lélekben már búcsút is vett. 

Schumacher 19 évesen akadt Weber horgára

Weber 1988-ban, egy ausztriai tehetségkutatón figyelt fel az akkor 19 éves Michael Schumacherre. Annak ellenére szerződtette a Forma–3-as csapatához, hogy a német fiú nem tudott fizetni, sem szponzort hozni magával – cserébe a bevételei 20 százaléka a menedzsert illették (ezért később "Mr. 20%"-ként is emlegették a sajtóban). Az összeismerkedésük idején készült ez a régi, "szakállas", pontosabban bajszos fotó Schumiról:

Így kezdődött minden. Láttam ezt a kisfiút felmászni a motorhome-om lépcsőjén. Nagyon egyedi frizurával. Olyan furcsa bajusszal, mintha összeragasztották volna. 'Te vagy Schumacher?' - kérdeztem. 'Igen, én. Michael Schumacher vagyok'

– emlékezett vissza Willi Weber az első találkozásukra, amiből aztán 2010-ig tartó közös munka lett, Schumacherből pedig az F1 történetének legsikeresebb versenyzője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek