Búcsú

Betelt a pohár, Szoboszlai miatt akadt ki a Liverpool sztárja

SK

Létrehozva: 2024.10.26. 08:00

Lipcsében sem gondoltak arra, hogy ekkora zűr lesz búcsúztatóból. Szoboszlai Dominik ajándéka régi sebet tépett fel.

Harmadik napja téma Liverpoolban Szoboszlai Dominik lipcsei búcsúztatása. Az RB Leipzig a két gárda BL-meccse előtt szeretett volna elköszönni hivatalosan is játékosától, aki két és fél évet töltött a klubban, majd 2023 nyarán hirtelen távozott. A Pool abba nem ment bele, hogy a kezdés előtt, 50 ezer drukker szeme láttára köszönjenek el Dominiktól, aki így a meccs után, az üres stadionban vehetett át egy szobrot egy vörös bikáról. A ceremóniáról kép és bejegyzés is készült a lipcsei oldalon, ebből lett a baj.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik az ajándékkal és vezetőkkel Fotó: RB Leipzig

A bejegyzést látta a Liverpool francia védője, aki szintén korábban játszott a Lipcsében. Imrahima Konaté sokatmondóan három ponttal (...) kommentelt gratuláció helyett - írja a Magyar Nemzet

Szoboszlai Dominik csapattársa nem kapott semmit?

Mindebből azt lehet leszűrni, hogy Konaté búcsúja nem volt ennyire fényes, róla nem emlékeztek meg a Bikáknál. Pedig ő Szoboszlainál is többet, négy évet töltött el a német klubban. Tagja volt annak a csapatnak, amely a német futball élvonalába repítette a Leipziget, s a BL-döntőig is eljutott 2020-ban. 2021-ben végül 40 millió euróért váltott klubot és igazolt Liverpoolba. 

Konaté csalódottsága a Liverpool szurkolóinak is feltűnt. 

A védő kommentjére eddig nem reagált az RB Leipzig, de az felettébb kínos lenne, ha ezek után küldenének neki ajándékot.

A Reb Bull és a Liverpool között évek óta komoly üzleti kapcsolat van. Szoboszlai és Konaté mellett Naby Keita is Lipcséből igazolt az angolokhoz, a Pool pedig éppen az RB-nek adta kölcsön tavaly Fábio Carvalhót.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek