ÓVATOS DUHAJ

„Nehéz lesz” – Szoboszlai Dominik vészjóslóan nyilatkozott

LL

Létrehozva: 2024.10.03. 15:25

Elégedett és boldog az eddigi teljesítménnyel, de... Szoboszlai tavaly már megtapasztalta, milyen hosszú és nehéz az angol futballszezon.

Nem győzik dicsérni Szoboszlai Dominikot a Liverpool szerdai, Bologna elleni győzelme (2-0) után. A Bajnokok Ligája eddigi két fordulójában előbb Milánóban gólt, most az újabb olasz ellenféllel szemben gólpasszt jegyző magyar futballistát az angol sztárklub hivatalos honlapján is meginterjúvolták remek teljesítménye apropóján.

Szoboszlai boldog és elégedett, de jól tudja: a java még hátravan!
Szoboszlai boldog és elégedett, de jól tudja: a java még hátravan!         Fotó: NurPhoto via AFP

Szoboszlai a 2024/25-ös szezonban eddig lejátszott kilenc tétmérkőzésből a nyolcadik Pool-győzelem után érthetően elégedetten nyilatkozott, de tanulva az előző idény fáradalmaiból, óva intett mindenkit.

Szoboszlai tudja, sok van még hátra

– Nagyon elégedett vagyok a három ponttal – ez a legfontosabb. Az első félidő után mindent átbeszéltük az öltözőben, és a szünet után szerintem nagyon jól jöttünk ki. Így léptünk fel jól a talán nem a legjobb első játékrész után. (...) Szeretek Alexis Mac Allister és Ryan Gravenberch mellett játszani a középpályán, sok jó tulajdonságuk van, mint ahogy az egész csapatnak is. A középpálya nem minden, természetesen fontos, de szükségünk van mindenkire: a kispadosokra is, az egész csapatra, mert

lesznek olyan időszakok, amikor nehéz lesz, és szerintem még 60 meccs vár ránk

– utalt a Liverpool előtt álló feladatokra, a szezon hosszú és megerőltető hátralévő részére.

– Ha kivesszük a Nottingham Forest elleni meccset, akkor ez egy tökéletes kezdés. Vezetjük a bajnokságot is, így kell folytatnunk – adta ki a jelszó Szoboszlai Dominik.

A Liverpool a Premier League negyedik fordulójában meglepetésre hazai pályán kikapott (0-1) a Nottinghamtől, de a többi nyolc tétmérkőzését megnyerte.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek